Ина Асса е главният дизайнер на БНТ, където вече 9

...
Ина Асса е главният дизайнер на БНТ, където вече 9
Коментари Харесай

Избраха Ина Асса за Жена на годината 2021

Ина Асса е основният дизайнер на Българска национална телевизия, където към този момент 9 години дава отговор за облеклото на водещите. Първоначално работи единствено с предаванията към „ Програмно наличие ", а от февруари 2021 година, дава отговор за облеклото на водещите на „ По света и у нас " и всички новинарски, публицистични и спортни излъчвания на публичната телевизия.

Ина е приключила най-старото учебно заведение за мода в Европа - „ ESMOD International " в Париж. Там започва и кариерата ѝ, която би могла да се опише като приказка. Талантът и вроденото ѝ възприятие за жанр я водят в студиата на стилните гении Пако Рабан, Живанши, Ели Сааб, Франческо Смалто и Сидони Ларидзи. Създавала е мъжка мода, аксесоари и обувки за специфичните мотиви на кралски особи по света, както и за балерините на Крейзи Хорс и Валентин Юдашкин. Тя е щерка на фамозния художник Греди Асса, чиито картини оживяват на основаните от нея копринени шалове.

Нейният гений в модата не остава прикрит, както за феновете на Българската национална телевизия, по този начин и за специалистите от Grazia, които тази година я предложиха за „ Жена на годината " в категория „ Дизайн ". Чаровната ѝ усмивка, буйните къдрави коси и професионализмът ѝ завоюваха любовта и вота на гласуващите и на стилните експерти, които изрично я избраха за победител и „ Жена на годината 2021 " в категория „ Дизайн ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР