Имунитетът за първи път може да изпълни своята функция -

...
Имунитетът за първи път може да изпълни своята функция -
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Борисов нееднократно доказа, че не притежава имот в Барселона

Имунитетът за първи път може да извърши своята функционалност - да не допусне народен представител да бъде държан като пленник поради решенията си в пленарна зала. Борисов неведнъж потвърди, че не има парцел в Барселона, а данните за връзки с лица, които не познава, са несъстоятелни. Прокуратурата е обект на промени, по тази причина реализира политическа принуда. Това сподели пред " Нова нюз " Георг Георгиев от ГЕРБ.

" Конституционната комисия има за цел да не се упражнява напън върху депутати. " Барселонагейт " се влачи от години, а през тях Борисов не се е употребил с имунитет. Някой реши в този момент чудодейно, когато започнаха измененията в правосъдната система, да подвига още веднъж тази тематика. Това има извънредно политически нюанс, какъвто комисията може да развенчае и да отхвърли ", акцентира Георгиев.
     
По думите му има законно определено държавно управление, тъй че мненията за прелом са за дестабилизация на страната. " Не виждам проблем Движение за права и свободи да предложи Пеевски за конституционната комисия, ще решим дали да подкрепим това решение. Няма нищо неправилно, подмолно, грозно, подмолно и ненормално партиите да беседват между тях. Движение за права и свободи няма нищо, което да е направила сега, и да не кореспондира с техните политики. Конституционната промяна е в две посоки - правосъдна власт и да се подсигурява, че страната няма да изпада в безтегловността от предните 2 години ", разяснява той.

Според него Българска социалистическа партия демонстрира революционно говорене и краен опозиционизъм. " Те като че ли не са в действителността и не знаят за какви конституционни промени става въпрос. Надявам се сътрудниците от Българска социалистическа партия да бъдат дейна част от диалозите за конституционни промени. ГЕРБ е единствената партия, която е провела действителна правосъдна промяна ", означи Георгиев.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР