Имунитетът на Борисов е отнетата политическа дъвка на Нинова. Това

...
Имунитетът на Борисов е отнетата политическа дъвка на Нинова. Това
Коментари Харесай

Атанасова: Имунитетът на Борисов е отнетата политическа дъвка на Нинова

Имунитетът на Борисов е отнетата политическа дъвка на Нинова. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

" Имунитетът, от който се отхвърли през днешния ден Борисов, се ползваше като политическа дъвка. Тя беше отнета през днешния ден на Нинова и на доста други настоящи или бъдещи водачи, които ще вършат политически планове ", съобщи Атанасова. 

" След като 16 години не може да бие ГЕРБ на избори и стигна до обстановка, в която е с двайсетина народни представители в Народното събрание, през днешния ден си отбелязала победа отхвърли на Борисов от личния му имунитет ", съобщи Атанасова. 

Председателят на ГЕРБ-СДС съобщи, че Народното събрание не е мястото, където да се произнасят присъди или да се дефинират правосъдни решения. 

" Госпожа Нинова е не запомнила, че не тук е трибуналът, от който определяха кой да бъде съден и с каква присъда, а други институции. Струва ми се необичайно тя да приказва в един глас с някогашни магистрати, които стартират своите политически планове. Чудя се дали няма някаква логическа или причинно-следствена връзка сред най-различни събития, в това число и воденето на диалози с ГЕБР-СДС в първия мандат ", сподели още тя.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР