Импресарието на световшния шампион в 3 категории Антъни Джошуа -

...
Импресарието на световшния шампион в 3 категории Антъни Джошуа -
Коментари Харесай

Мачът Пулев - Джошуа се проваля само при 1 условие

Импресарието на световшния първенец в 3 категории Антъни Джошуа - Еди Хърн, сподели, че 1 от изискванията на екипа им към кандидата за колана в категория IBF - Кубрат Пулев за мач сред двамата през лятото е в договора да има уговорка за реванш. Британският управител разкри, че "глупости " бавят подписването на съглашението.

"Разбрали сме се за изискванията, сега пишем контракта. Преговаряме за неща като билети, съдии. Те желаят неутрални съдии, само че би трябвало да приказваме за това с английския боксов ръб, а това ще отнеме още 2-3 дни. Но всичко върви много безпрепятствено. Наистина са дребни елементи. Преправяме и преправяме контракта и всякога, когато го пишем, още веднъж два от проблемите изчезват. Така че обсъждаме пътувания, съдии, конференция, дали "Топ Ранк " ще има боксьори в някои от подгряващите мачове. Това са дребни неща, само че желаеме да сме сигурни, че няма да има никакви разногласия, когато го подпишем ", съобщи Хърн пред ESPN.

"Държа в контракта да има уговорка за реванш. Това важи за всички мачове на Джошуа. Ако Пулев откаже уговорка за реванш, ние няма да приемем мача и той ще загуби най-големия хонорар в кариерата си. Ще се бие с Чарлс Мартин за вакантната купа и за 500 000 $. Така че мачът е съвсем подготвен ", прибавя Хърн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР