Императорският музей на каретите във Виена е един от най-високо

...
Императорският музей на каретите във Виена е един от най-високо
Коментари Харесай

Mини пътеводител за най-добрите необичайни музеи в Европа

Императорският музей на каретите във Виена е един от най-високо оценените необикновени музеи в Европа.С панаири, файтони и магия, това са най-популярните нишови музеи в Европа. Както и тези, които да избягвате.Има малко по-радостни неща в живота от нишовия възторг. Независимо дали става дума за вманиачен голф, луните на Юпитер или правенето на дребни къщи, научаването на доста за дребното ни припомня какъв брой голям е светът.Така че има смисъл да се търсят различни музеи по време на ваканцията – време, отдадено на насладата и разширението на нашите хоризонти.Нишовите ентусиазми са заразителни и от време на време доста занимателни – както откриха посетителите на музея Froggyland в Хърватия. И тези профилирани места могат да бъдат най-запомнящата се част от едно пътешестване, написа Euronews Travel.
Въпреки че европейските градове са богати на изискани национални галерии и музеи, те също имат долната част на ексцентричността, която да изследват. Но не всички чудати музеи си костват вашите мъчно извоювани пари за отмора.За да помогне за разделянето на чудатото в положителния смисъл от неприятното, компанията за предпазване на багаж Stasher се гмурна в предходни рецензии в Гугъл, с цел да изготви този справочник за топ пет.5. Виена: Императорският музей на каретите е обичан на посетителите на АвстрияИмператорският музей на каретите във Виена, Австрия, празнува превоза от една отминала ера и има мощна междинна туристическа оценка от 4,7 от 5.Посетителите на музея могат да чакат грандиозно и блестящо усещане от дворцовия живот, включващ доста истински исторически файтони от ерата на кралица Сиси до 1900 г.Музеят има входна такса от 12 евро, само че обилно предлага безвъзмезден вход за всеки под 19-годишна възраст.4. Париж: Музеят на панаирното изкуство е обичан от игривите по душаПариж е град, който кара пасажерите да се връщат за още, в случай че не се поддадете на Парижкия синдром, несъмнено.Ако към този момент сте отбелязали огромните забележителности – или желаете да избегнете някои преоценени такива – тогава причудливият Musée des Arts Forains може да е за вас. С обзор на Гугъл от 4,7 от 5, предходните гости сигурно откриха, че е за тях.Описван като „ свят на фантазиите “, музеят е цялостен с любопитни стаички, карнавали, невероятни градини и панаири от Бел епок. Неговият интерактивен формат освобождава посетителите от обичайните музейни витрини и етикети, отбелязва Stasher.Обиколките с екскурзовод могат да се резервират онлайн посредством уеб страницата и не престават час и половина. Те костват 18,80 евро за възрастен или 12,80 евро за деца сред 4 – 11 години. За да избегнете отчаяние, имайте поради, че музеят е отворен единствено в сряда, почивните дни и по време на учебните ваканции.3. Лондон: Вижте зад завесата в музея „ Магическия кръг “
„ Магическия кръг “ – самопровъзгласилото се най-известно магическо общество в света – има седалище в Лондон. То даже смята новокоронования крал Чарлз III за почетен член.Очарователното място е мощно мечтано, със междинен резултат от рецензията 4,8 от 5.То е дом на съкровищница от предмети, разказващи историята на магията, в това число обувките, които Динамо е носил, когато е прекосил Темза, както и първата книга, написана на британски за магията преди повече от 400 години.Музеят „ Магическия кръг “ посреща гости единствено посредством своята стратегия за обществени събития и не приема инцидентни минувачи – тъй че проверете преди да пътувате, поучава Stasher. 2. Краков: Музеят на витражите радва туристите в ПолшаПолша е дом на втория най-високо оценен необикновен музей в Европа, съгласно изчисленията на компанията за багаж.Музеят на витражите в Краков получава междинна оценка от посетителите 4,8 от 5.Музеят има богата история, работещ като работилница за стъклописи от 1902 година насам и даже продължава да работи през Втората международна война.Обиколки с екскурзовод в музея се оферират за 42 полски злоти (приблизително 9 евро), от вторник до събота. Работилниците с специалисти също ви дават опция да извършите свои лични сувенири от витражи. 1. Виена: Скаутският музей е най-популярният чудноват музей в ЕвропаНе се задоволява с това, че разполага с някои страхотни файтони, Виена също сграбчва най-високо оценения чудноват музей в Европа с респект към скаутите.Скаутският музей (или „ Pfadfindermuseum “) може да се похвали с впечатляващите 4,9 звезди от 5 в рецензиите на Гугъл. Той е възхваляван за невероятния си роман за историята на скаут придвижването и за постоянно обновените изложения.Входната такса е единствено 4 евро за възрастни и 2 евро за деца под 18 години, което го прави налична атракция за тези, които се интересуват от скаути и водачи. Pfadfindermuseum е отворен за обществеността в лимитирани часове в четвъртък и петък всяка седмица и в други моменти с предварителна спогодба.Кои са минимум известните „ странни “ музеи в Европа?Изисква се нещо особено, с цел да накараш един профилиран музей да омагьоса необятната аудитория – а не всички куратори го имат.За да класира уеб страниците, Stasher избра 62-те „ най-странни музея “ от първичен лист и по-късно събра междинни мнения в Гугъл.Най-ниско оцененият музей в листата му е Музеят на изтезанията в Амстердам със междинен резултат от рецензията 3,3 от 5. Повечето рецензии към музея се дължат както на дребния му размер, по този начин и на неналичието на завладяващи експонати.Музеят на осветлението и нагревателните принадлежности в Истанбул е на второ място, като неналичието на хигиена и непорочност се загатва в негативните мнения. Следва берлинско дуо от Музея на нечуваните неща и Музея на газовите фенери.
Източник: infostock.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР