Имоти за милиони в центъра на София се озоваха в

...
Имоти за милиони в центъра на София се озоваха в
Коментари Харесай

Разбиха схема за имотни измами в София

Имоти за милиони в центъра на София се озоваха в непознати ръце и то единствено против 50 000 лева В схемата има контракти и брак, а съгласно проверяващите - и в двата случая става дума за фалшификации. 

Измамените са от една богата фамилия на аристократи, банкери, лекари, адвокати, хора на изкуството. 

Според проверяващите проведената незаконна група е от шест души и всички те обвинени схемата. 

От прокуратурата споделят, че схемата не е комплицирана, само че е много поредна. 

Родословното дърво потегля от мъжът на Мирянка Коева, който умира и неговото завещание се разделя на три - сред жена му и двете им дъщери, заяви БТВ.

През 2012 година Мирянка умира, а Радка Еланже и Любка Коева наследяват всичко. 

Двете сестри стават обект на измамата. Измамата с Любка стига до дъно, а с Радка е прекъсната. 

Обикновено имотните измамници си набелязват жертви, които или не поддържат добър контакт със своите наследници, или нямат такива. В случая Радка няма деца, родена е 1937 година, живее в чужбина и не се връща повече от 30 години в България. Любка обаче има един наследник Атанас Павловски, който не поддържа положителни връзки с майка си през последните години. Изведнъж обаче името на Атанас изчезва от удостоверението за наследници, по кое време не е ясно, само че евентуално е станало благодарение на държавни чиновници. В случая е имало и забъркан служител на реда, 100% и банков чиновник. 

Първото нещо, което измамниците вършат е да сключат контракти за покупко-продажба на наследствени права. Тези контракти могат от предварителни да станат дефинитивни, в случай че се следват избрани стъпки и то без да участват в съда и двете страни. Това става с Любка, а с Радка договорът остава прелиминарен. Говорим за машинация за 7 млн. лева, в случай че и парцелите на Радка бяха включени сумата щеше да е още по-голяма.

С тези контракти едно сдружение купува всички парцели на Любка против 50 000 лева. 

По документи Любка се омъжва в Москва за мъж с 20 години по-млад. По делото има задоволително документи, удостоверения и информации, които потвърждават, че става дума за подправен брак.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР