Имотът остава най-сигурната крепост за спестяванията ни – уверихме се

...
Имотът остава най-сигурната крепост за спестяванията ни – уверихме се
Коментари Харесай

Жилището – най-сигурната инвестиция

Имотът остава най-сигурната цитадела за спестяванията ни – уверихме се в това по време на не една и две рецесии досега. Днес обаче стратегическото мислене надвишава тази максима. Новата икономическа и житейска действителност слагат нови условия пред парцелите като капиталов инструмент. Те към този момент не са просто квадратни метри, които обитаваме, а напълно нова среда, която може да ни предложи редица новаторски способи да подобрим качеството си на живот.

Новите трендове в жилищното строителство са същинско предизвикателство пред компаниите в сектора и не всички имат опцията да се оправят с него. Но за благополучие в България има компании, които могат да отговорят на новите условия на пазара - освен това го вършат много самоуверено и на международно равнище. Най-известните представители в този отрасъл са " Артекс ", които през годините се потвърдиха като безкомпромисни във връзка с качество на строителството и извънредно дейни във внедряването на новаторски хрумвания в плановете си. Традиционното им бутиково строителство към този момент става налично за всички с огромните и разнообразни по тип, жанр и местоположения планове, които осъществят. Това освен ще усъвършенства качеството на живот на доста хора едновременно, само че и ще сътвори напълно нова посока на развиване на целия отрасъл.

Иновациите, които е добре да познаваме, към този момент са осъществени в досегашните планове на " Артекс ", а в още по-голям мащаб и с нови хрумвания са заложени и в актуалните планове на компанията – " Диамант 2 ", " Хармония ", " Авигея " и " Тинтява ".

Рекуперация

Рекуперационната система за вентилация на въздуха е една от нововъведенията, за които малко от нас са чували, само че обстановката сега изисква да опознаем и използваме, в случай че държим на здравето си. Рекуперацията е развой на следена механична вентилация: отработеният въздух от пространствата се извежда и филтрира, с цел да не се замърсява външната среда. Неговата температура се употребява за стопляне или изстудяване на внасяния извън въздух.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР