Иминутитеът е един комплекс от фактори и начин на живот.

...
Иминутитеът е един комплекс от фактори и начин на живот.
Коментари Харесай

Как ще реагира организмът ни на връщането сред природата?

 Иминутитеът е един комплекс от фактори и метод на живот. Зимата е тежък интервал за всеки организъм. Хората стоят на затворено и мрачно и тогава проявават дефицит на редица съставни елементи. Пролетта е времето, в което човек интензивно стартира да среща тези фактори в природата. Затова не беше добре да се затваряме поради епидемията. Разходките не трябваше да се не разрешават ". Така доцент доктор Андрей Чобанов разяснява ограниченията, които страната ни предприе, с цел да ограничи разпространяването на ковид.

" Ще дам образец с ипанския грип. Когато изкарваха хората отвън палатковите лагери, в които ги лекуват, те оздравяваха доста по-бързо на слънце и пресен въздух. Навън вирусът не може да циркулира ", разясни специалисът.

По думите му всекидневно се срещаме с огромно количество бактерии и вируси. " Имунната система се оправя с тях сполучливо. Отслабвайки тези й качества, е допустимо тя да стане по-податлива на летните вируси. Беше добре да одобряваме витамин Д под друга форма ", сподели той. И добави, че  строгите диети по време на изолираност не се предлагат. 

Според него е допустимо да има втори пик на ковид. " Той ще циркулира, до момента в който не се срещнат всички с него или най-малко голямата част от хората, които имат доста контакти и пътуват постоянно. Това няма по какъв начин да бъде избегнато. Световните държавни управления стартират да го проумяват. След като мина ужасът от първаночалната вълна, по-трезвомислещите схванаха, че няма доста смисъл от цялостна изолираност. От самото начало говорихме доста за тези ограничения. Младите хора  не трябваше да стопират контактите си. Още един път ще кажа, че деца не боледуват и съвсем не популяризират болестта. Държавите, които не затвориха детските градини и учебните заведения, нямаха огромен брой инфектирани деца ", разясни Чобанов.

Лекарят заключи, че ще би трябвало да изчакаме за ваксина.  " В международната история няма сполучливо направена ваксина за няколко месеца. Тя се създава за година и половина-две. ", сподели Андрей Чобанов, представен от " Нова ТВ ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР