Имиджа на всеки един политик е такъв, какъвто би се

...
Имиджа на всеки един политик е такъв, какъвто би се
Коментари Харесай

ПР експерт: В политическите цели няма морал, нито възпитание

Имиджа на всеки един политик е подобен, какъвто би се харесал на съответната таргет група. Ако би трябвало да бъдем справедливи, има едно предписание и то е, че политическите цели нямат морал, нито образование. Дали това ни харесва или не е напълно друга история. Това показа в студиото на ''Плюс-минус'' по Нова телевизия ПР специалистът Пепи Димитрова по отношение на вчерашното държание на водача на ''Атака'' Волен Сидеров в ефира на Българска национална телевизия.

,,Големият диалог би трябвало да е фокусиран върху позицията на самите публицисти, а не толкоз към политиците, тъй като почтено казано аз персонално не изпитах съчувствие към тях, защото точно такава е тяхната игра - мръсна'', добави тя.

,,Има няколко неща, в които не трябва да се навлиза, без значение че става въпрос за обществени персони и политици и това са персоналният им живот и семейството'', сподели в умозаключение Димитрова.

,,Според мен би трябвало да има протоколи и етикети на държание, които да се съблюдават, да има едно премереност на речта. В същото време не мога да кажа до каква степен би трябвало да съдим, тъй като всеки търси своята истина и правдивост'', разяснява по тематиката и нейният събеседник - имидж консултантът Румяна Величкова.

На въпрос какви чака да бъдат бъдещите политици на България след към 15 години Величкова изрази вяра това да са най-много хора с възпитано поведение и почитание към техните събеседници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР