Кандидатът за президент на Републиканската партия Крис Кристи казва, че САЩ трябва да продължат да подкрепят Украйна

...
Републиканецът Кристофър Кристи каза при посещението си в Украйна, че
Коментари Харесай

Републиканецът Кристофър Кристи каза при посещението си в Украйна, че нехуманността на войната е осезаема. Републиканецът Кристофър Кристи каза при посещението си в Украйна, че нехуманността на войната е осезаема. - Авторско право AFP От Euronews  с AP, AFP Публикувано на 05/08/2023 - 07:38

Кандидат за президент на САЩ, посещаващ Украйна, казва, че нехуманността на войната е осезаема и вярва, че Америка трябва да продължи да подкрепя страната във войната й с Русия

След посещение в Украйна, републиканският кандидат за президент Кристофър Кристи каза, че е убеден, че САЩ трябва да продължат да подкрепят и помагат на страната във войната й с Русия.

Губернаторът на щата Ню Джърси посети Буча където положи цветя в памет на загиналите войници и се помоли за украинските доброволци, убити от руските войски в началото на войната в Мошчун.

Кристи разговаря и с жертви на конфликта в Центъра за защита на правата на детето в Украйна.

„Аз усещам жестокостта, а вие усещате нечовечността“, каза Кристи по време на пътуването си, „и гледате това и не мисля, че има някой в ​​нашата страна, който да дойде тук и да види това и да не се почувства така, сякаш това са нещата, които Америка трябва да отстоява, за да предотврати.“

Война в Украйна: Крим атака на военноморска база, Киев „доминира“ фронтовата линия, Русия удря църквата в ХерсонВойна в Украйна: Москва Киев атакува с дрон, Русия „оръжава“ иск за глад, Wikipedia и Apple глобени

Кристи каза, че украинският президент е говорил за желанието си да има двупартийна подкрепа за Украйна, но не направи никакви коментари относно президентската надпревара в САЩ.

„Той беше много похвален за президента Байдън, някои от нещата, за които той се застъпва, но също така даде да се разбере, че смята, че има още нещо, което трябва да да е готово", каза Кристи. „Нямаше никакъв разговор от него за, знаете, надпреварата, в която участвам.“

Републиканските кандидати за президент са разделени относно бъдещето на участието на САЩ във войната.

В петък Украйна издаде пощенски марки, изобразяващи американски изтребители F-16, които според нея спешно се нуждаят от западни съюзници, за да я защитят от руските атаки.

Стотици хора се наредиха на опашка в главната улица на Киев пощенска служба, за да закупи марката с нов дизайн със съответстващ плик.

Украинската пощенска служба Ukrposhta заяви, че пуска дизайна, наречен „Унищожители на злото“, за да подчертае „спешната нужда от този тип авиация ".

"Докато всички чакаме пристигането на F-16, ние решихме да пуснем нашата нова марка," каза генералният директор на Ukrposhta Игор Смелянски.

Последният привличаща вниманието марка, насочена към колекционери, показва една от кулите на Кремъл, смилана с кухненско ренде с дупки във формата на изтребители.

Пощенската служба описва Кремъл като „символ на империя на злото."

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР