Името ѝ е синоним за класа, достойнство и талант. Тя

...
Името ѝ е синоним за класа, достойнство и талант. Тя
Коментари Харесай

Родена да омагьосва: 9 неща, които не знаете за голямата Цветана Манева

Името ѝ е синоним за класа, достолепие и гений. Тя е от онази рядка порода дами, които те респектират с наличието си и на които можеш единствено да се възхищаваш. Зад гръба си има кариера на огромния екран и на театралната сцена, на която може да се завиди, само че най-важната ѝ роля в живота е тази на Цветана Манева - актрисата, коята обичаме и на която се възхищаваме. 

Заедно с Невена Коканова и Катя Паскалева тя е в тройката огромни дами на българското кино и спектакъл . Част е от златното потомство на родното ни кино, което ни даде едни от най-хубавите български филми. В  можете да откриете класиките " Дами канят ", " Шведски крале " и " Басейнът " с нейно присъединяване, както и по-новия   " Далеч от брега " .

Специалната видеотека на EON е мястото, където можете да си припомните някои от най-хубавите функции на огромната ни актриса по допустимо най-лесния и комфортен за вас метод. 

Днес ще ви срещнем с няколко не толкоз известни обстоятелства за живота на Цветана Манева. Открийте ги в галерията ни:
 9 неща, които не знаете за огромната Цветана Манева  9 неща, които не знаете за огромната Цветана Манева  9 неща, които не знаете за огромната Цветана Манева  9 неща, които не знаете за огромната Цветана Манева
Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от , на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове.  Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР