Името Рая произлиза от съществителното рай, има славянски произход. Също

...
Името Рая произлиза от съществителното рай, има славянски произход. Също
Коментари Харесай

Каква е съдбата на жените с името Рая

Името Рая произлиза от съществителното " парадайс ", има славянски генезис. Също като имената Райко, Райчо, Раян, Райка, Райна смислово се обвързва с " благополучие ", " слънце ", " парадайс ", " благополучие ".

Рая е почтена, лоялна, смела, способна да бъде другар. Тя е решителна, работоспособна, умее вярно да проучва, на вътрешен глас не разчита, доверява се на разсъдъка си.

Зад ангелската ѝ осанка и чаровна усмивка се крие мощен темперамент. Случва се да бъде внезапна и невъздържана в изявленията си и непредсказуема в порива на страстите си.

Името Рая е под въздействието на Марс и носи в себе си голям заряд интензивност и борбеност. Тази сила лишава Рая от мекост, примирителност, даже от женственост, което би могло да усложни персоналния ѝ живот и взаимоотношенията с противоположния пол.

Вибрацията на името прави момичето самонадеяно и непримиримо. Трудно може да бъде уверена в каквото и да било, до момента в който не получи безапелационни доказателства. Напада първа, тъй като се опасява от отменяне и пострадване. За нея персоналният статус е от огромно значение - както на работното място, по този начин и у дома.

Рая е човек с неутолима жадност за живот, желае всичките му преимущества, всичко, което можете да доближи и държи да бъде допустимо най-хубавата. Стреми се да завоюва всеобща обич, почитание и самопризнание. Тя има вяра в своите умения и подготвеност, по тази причина е подготвена да се впуснете във всяко начинание. Самоувереността е в основата на житейската ѝ позиция. Не се нуждае от интервал на подготовка, изследване, пробни стъпки. Всичко се случва, като че ли от единствено себе си. Възможността да се прояви, да опита е доста по-важна за нея от резултата, който ще реализира. Всичко, което прави, се прави под въздействието на подтик от храброст и оптимизъм, само че незабавно щом загуби интерес, придвижването напред стопира. Когато възникне проблем, преценя положението на нещата и взема най-хубавото решение, постоянно това " най-хубавото " решение е привършване с начинанието. Процентът на сполучливо приключените каузи при Рая е релативно дребен – в един от три случая.

Нейният живот не може да се назова обмислен и еднообразен. Като ярък и невероятен човек, тя притегля вниманието на другите към себе си, впечатлява ги, предложения не ѝ липсват.

Момичето с име Рая излъчва интензивна половост, обича с страст, което сплотява и пази любовта ѝ дълго време. В персоналните връзките изисква реципрочност, не би вложила време и страсти във връзка, която не ѝ носи задоволство. По принцип не се обвързва с безполезни хора, сортира си обкръжението.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР