Името на това растение е Crassula, познато у нас като

...
Името на това растение е Crassula, познато у нас като
Коментари Харесай

Изпитан И Супер Прост Трик! Ето Как Да Се Превърнете В Същински Магнит За Пари! Само Трябва Да Сложите

Името на това растение е Crassula, познато у нас като „ Дърво на живота “.

То е некапризно многогодишно растение с дебели, восъчноподобни листа с нефритенозеленикъв нюанс. Може да се отглежда като дребно дръвче, защото доближава на височина до 2,80 м. Цъфти през зимата, като цветовете са ситни бели или розови.

Това растение не се нуждае от доста грижи или огромна саксия, само че в случай че го поставите в тясна саксия ще стартира да пораства като полудяло. Най-добре ще се развива в случай че го поставите на осветено място с доста естествена слънчева светлина. То е елементарно приспособимо към разнообразни условия на развъждане, само че поливайте растението пестеливои и го торете единствено един път в месеца. През зимата, когато цветето е във фаза покой поливането би трябвало съвсем да се прекрати. След като го полеете, изчакайте почвата да изсъхне преди да го извършите още веднъж, написа jenata-vchas

Според остаряло китайско вярване, това растение би трябвало да се сложи от дясната страна на входа на къщата ви и в нейната северна част.

Това растение съдържа етерични масла и покачва умствената и физическа активност на индивида. Също по този начин то усъвършенства психическите и физически качества на хората.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР