Името на принц Хари се появява в съдебните документи, подадени

...
Името на принц Хари се появява в съдебните документи, подадени
Коментари Харесай

Замесиха принц Хари в секс скандал

Името на принц Хари се появява в правосъдните документи, подадени по отношение на желае на музикалния продуцент Родни Джоунс против Шон " Диди " Комбс на стойност 30 милиона $.

Джоунс подаде желае си на 26 февруари, като насочи редица обвинявания против Комбс, в това число за полово принуждение. Джоунс също по този начин упреква Комбс в присъединяване в трафик на хора за полова употреба.

Адвокатите на рапъра изрично отхвърлиха обвиняванията, като преди този момент обявиха пред Newsweek: " Разполагаме с неоспорими доказателства, че изказванията са цялостни неистини ".

В жалбата на Джоунс до федералния областен съд в Ню Йорк в детайли са изброени изказванията му, като в един от разделите се твърди, че сътрудниците на Комбс от музикалната промишленост (които също са посочени в иска) са имали финансова полза от улеснението на хипотетичното му нелегално държание, получавайки достъп до авторитетните му връзки - в това число принц Хари - в процеса на работа.

В правосъдното досие, забелязано от Newsweek, се твърди, че посредством тази известност сътрудниците на Комбс са получили достъп до " известни персони като известни спортисти, политически фигури, актьори, музиканти и други известни персони като английския крал, принц Хари ".

Принцът не е упрекнат в никакви съответни нарушавания.

Степента, в случай че има такава, на връзката на Комбс с кралското семейство не е известна.

Хари и Комбс са били снимани обществено дружно единствено един път.

През 2007 година рапърът е поканен да свири на специфичен концерт в Лондон, проведен по случай десетата годишнина от гибелта на принцеса Даяна.

Озаглавен " Концерт за Даяна ", съставът на изпълнителите включваше Комбс, Елтън Джон, Фарел Уилямс, Лили Алън, Кание Уест и Андреа Бочели.

След концерта принцовете Уилям и Хари бяха снимани да се срещат с групи реализатори, като на фотосите се виждаше по какъв начин театралничат с Комбс и Кание Уест.

Пет години по-късно Комбс дава изявление за английския вестник " Сън " преди пътешестване до Лондон, в което споделя, че би желал да се забавлява с Хари.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР