Името на новото кулинарно бижу в София, което снощи отвори

...
Името на новото кулинарно бижу в София, което снощи отвори
Коментари Харесай

Кубрат Пулев в ново амплоа - бърка Галактически сладолед с боксови ръкавици

Името на новото кулинарно украшение в София, което нощес отвори порти за своите посетители се назовава „ My House ”.

„ My House ” има искания да се трансформира в обичано кътче за ценителите на положителната храна и най-вкусните десерти в столицата, приготвени на място. Екипът подсигурява съвършено обслужване и грижа за всеки подробност от вашето престояване.

Откриването на ресторанта се трансформира в незабравимо прекарване за гостите, пред които притежателят Кубрат Пулев показа:

„ Избрахме името на ресторанта „ My House ”, с концепцията то да подсказва на нашите клиенти, че тук ще се усещат като вкъщи си, ще се насладят на здравословни и вкусни ястия в приятна и релаксираща атмосфера. Това няма да е следващият ресторант в София, а едно уютно място за среща с другари, за релакс и позитивни страсти ".

На изисканото празненство нощес се стекоха голям брой другари на Кубрат Пулев, предприемачи, известни лице от светския хайлайф и публицисти, измежду които се откроиха Есил Дюран, Вероника Стефанова, Ивана Скендерова, Любен Дилов-син, Христо Сираков, Маги Вълчанова, Поля Кинова, Тервел Пулев със брачната половинка си.

Под звуците на саксофон те се любуваха на изисканата атмосфера и вкусните блюда върху отрупаните маси. В атракция на вечерта се трансформира ледения бар с логото на ресторанта.

С боксови ръкавици, пред смаяните погледи на гостите Кобрата подготви Галактически сладолед с течен азот при температура  -196 градуса по Целзий, което се трансформира в атракцията на вечерта.

Ресторант „ My House ” се намира в кв. „ Лозенец “ на улица „ Ралица “ №2. За най-малките си гости заведението предлага детски ъгъл с аниматори, където те могат да играят на воля, до момента в който родителите им да се любуват на приятната атмосфера в ресторанта.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР