Името на малкия син на Риана най-накрая може да бъде

...
Името на малкия син на Риана най-накрая може да бъде
Коментари Харесай

След близо година: Разкриха името на сина на Риана!

Името на дребния наследник на Риана най-сетне може да бъде разкрито, откакто тя го пазеше в загадка близо година.

DailyMail извънредно се снабди с копие от свидетелството за раждане на дребното момче, което разкрива, че то се споделя RZA Athelston Mayers.

EXCLUSIVE: Rihanna's baby son's name is FINALLY revealed after keeping fans guessing for nearly a year
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Смята се, че детето, което 35-годишната суперзвезда има от колегата си A$AP Роки, е кръстено в чест на продуцента и рапър RZA- водачът на Wu-Tang Clan - американският хип-хоп колектив, основан през Стейтън Айлънд през 1992 година

Риана загатна за името, като носеше облекла, представящи Wu-Tang Clan, който се състои от RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa и починалия Ol' Dirty B**tard, няколко пъти след раждането.

Rihanna's baby son's Wu-Tang Clan-inspired name is FINALLY revealed after she left fans in the dark
— NowMyNews (@NowMyNews)
Феновете неотдавна спекулираха, че дребното момче може да е кръстено Ноа, само че имаше малко индикации за същинското му име. Трябва да се означи, че свидетелството за раждане онлайн демонстрира, че RZA е получил второто име на татко си Ателстан.

Ателстан е мъжко име от британски генезис, което значи „ доблестен камък “. Произлиза от староанглийските æþele и stān, които се превеждат надлежно на „ доблестен “ и „ камък “. Ателстан е тясно обвързван с англосаксонското достойнство, като първият крал на Англия споделя този благороден псевдоним.

Актът за раждане също демонстрира, че RZA е роден в медицински център Cedars-Sinai в Лос Анджелис.

Rihanna's baby son's name is FINALLY revealed! Pregnant singer picks Wu-... via
— KeepUp (@kunewstoday)
Един от последните подмятания на Риана за тайното име на сина ѝ беше на 5 април, когато тя беше забелязана да носи момчето си, до момента в който носеше необятна черна тениска на Wu-Tang Clan.

Wu-Tang Clan са една от най-емблематичните рап групи на всички времена, както като колектив, по този начин и като солови реализатори и продуценти.

RZA, с същинско име Робърт Фицджералд Дигс, е най-известният член, продуцирал най-вече албуми за групата и съответните ѝ членове. Издава солова музика под името Bobby Digital.

A$AP Mob, колективът, към който принадлежи Роки, също завоюва съпоставения с именитата хип-хоп група при започване на своето битие.

Rihanna's baby son's unique name finally revealed after almost a year, documents show
— OK! Magazine (@OK_Magazine)
RZA съвсем имаше опция да си сътрудничи с Риана, само че на екран, вместо в студио. Още през 2008 година рапърът сподели на MTV News, че се надява да снима римейк на кунг-фу комедията от 1985 година The Last Dragon с присъединяване на Риана в него. Тя щеше да влезе в ролята на водеща на видео шоу и певица, сходно на истинския филм. Проектът по този начин и не се осъществя.

Не е ясно дали Риана възнамерява да бъде толкоз потайна по отношение на името на второто си дете. Засега тя е също по този начин безмълвна за бебе номер две и към момента не е разкрила пола му. Някои почитатели считат, че тя може да е загатнала, че чака момиче, откакто беше забелязана да гледа розови бебешки облекла предишния месец.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР