Името на италианската рок група Монескин, която спечели Евровизия миналата

...
Името на италианската рок група Монескин, която спечели Евровизия миналата
Коментари Харесай

Виктория де Анджелис показа зърното на гърдата си

Името на италианската рок група " Монескин ", която завоюва Евровизия предходната година в Торино, още веднъж стана тематика на диалог в музикалните среди по целия свят. Този път под светлините на прожектора попадна китаристката им Виктория де Анджелис по време на музикалните видео награди на MTV в неделя.

22-годишната изпълнителка се появи на церемония събитието с гола гръд, като зърното ѝ беше покрито със сребриста лепенка във формата на сърце.

По-късно, когато стартира осъществяването на песента " Супермодел " в осъществяване на групата, въпросната лепенка падна и оголи напълно гръдта на Анджелис, което принуди камерите на MTV в залата да съсредоточат фокуса си към няколко празни седалки в залата за към 40 секунди. Впоследствие се свлече и цялото ѝ горнище, което извади на показ прелестите ѝ, до момента в който на сцената всички пееха и танцуваха.

Въпреки това Виктория де Анджелис ни минимум не се смути, че е полугола, а продължи да свири на китарата и да танцува на цялостни обороти пред екзалтираната аудитория в залата.

Голяма част от телевизионните фенове обаче незабавно използваха обществените мрежи, с цел да се осведомят за повода, заради която камерите са се отместили от групата.

Някои от потребителите написаха, че са останали разочаровани от решението на музикалната телевизия да излъчва празни седалки, вместо купона на сцената, и даже считат, че медията дължи опрощение на италианската рок тайфа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР