Името на Ема Корин нашумя покрай участието ѝ в сериала

...
Името на Ема Корин нашумя покрай участието ѝ в сериала
Коментари Харесай

Ема Корин е небинарна и не го крие

Името на Ема Корин нашумя около присъединяване ѝ в сериала на Netflix - The Crown. В четвърти сезон тя влезе в ролята на прицеса Даяна.
 Ема Корин, кучето ѝ Спенсър и по какъв начин хората разпознават него, само че не и нея
Когато хората първо разпонават кучето ти, а не теб

Дали кучето на Ема Корин е по-известно от нея

Роля, която несъмнено отваря необятно вратите на Холивуд пред младата актриса. Разбира се, следва да разберем по какъв начин ще се развие кариерата ѝ, само че все още всичко наподобява обещаващо.

А и Корин има към този момент защо да е удовлетворена. Актрисата ще бъде на корицата на американското издание на списание Vogue за месец август. За фотосесията тя сменя няколко разнообразни и ексцентрични визии. Като за фотографията на самата корица е облечена от Louis Vuitton, а колието ѝ е дело на Cartier.

Съвсем неотдавна Ема Корин разкри, че небинарна и се оказва, че точно тя е първият небинарен човек, който е на корицата на Vogue, написа Glamour. В изявлението за списанието актрисата за нея полът не е нещо, което би трябвало да бъде закрепено и постоянно ще има някаква флуидност.
 My Policeman, Хари Стайлс, Ема Корин и тийзър на кино лентата
Хари Стайлс ще срещне непредвидена обич

Тийзър на My Policeman

Казва, че избира да употребява персоналното местоимение " те ", само че пък околните другари се обръщат към нея " тя ". Ема Корин може и да е първата небинарна персона на корицата на Vogue, само че не е първата известна такава, която приказва отрито за сексуалността и пола си. Преди нея това към този момент направиха Холзи, Деми Ловато, както и Елиът Пейдж.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР