Името на една от легендите на световния тенис Борис Бекер

...
Името на една от легендите на световния тенис Борис Бекер
Коментари Харесай

Медии пратиха Бекер за треньор на Гришо, оказа се слух

Името на една от легендите на международния тенис Борис Бекер се завъртя като вероятен нов ментор на българската звезда Григор Димитров. Това обаче направиха единствено родни медии, които се оказа, че популяризират непроверени клюки.

Оказа се, че в действителност сега Бекер е претрупан с персонални задължения и има желание да си почива известно време. Програмата му е натоварена със събития от персонално естество, а и самият той признава, че желае да се отдаде на фамилията си в близки периоди.

Бекер беше на рождения ден на мениджъра си Йон Цириак, който навърши 80 години. След празненството се реалокира на ваучър със сина си, а след това беше видян и в имението на някогашната си жена, с която показва все по-близки връзки. По всичко проличава, че на германеца все още не му е доста до тенис.

Бекер има опит с водещи тенисисти, защото сред 2013 и 2016 година беше треньор на Новак Джокович и под негово управление сърбинът завоюва шест трофеи от Големия шлем. Двамата обаче ненадейно усложниха връзките си и се стигна до разлъка.

Димитров е без треньор от няколко дни, откакто освободи Дани Валверду. Двамата резервираха другарски връзки, само че няма да работят към този момент дружно. В щаба на българина сега е и друга легенда на международния тенис - Андре Агаси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР