Името на доц. Атанас Мангъров беше забъркано в измама. Сайтове

...
Името на доц. Атанас Мангъров беше забъркано в измама. Сайтове
Коментари Харесай

Забъркаха доц. Мангъров в голяма измама във Фейсбук

 Името на доцент Атанас Мангъров беше забъркано в машинация. Сайтове с подправени реклами употребяват престижа на лекаря, с цел да продават противопаразитни препарати. Мангъров е подал сигнал до Фейсбук.

" Също по този начин съм сезирал и ГДБОП, имам другари там и ми споделиха, че сървърът идва от Съединени американски щати и няма по какъв начин да бъде доближат ", изясни доцент Мангъров пред.

Измамите, при които се употребяват известни лица за подправени реклами, не са нещо ново, само че все пак към момента има хора, които се подлъгват и им се доверяват.

" Всички тези неща са неистина, небивалица. Хората не трябва да се хващат и да купуват сходни артикули, тъй като това е шикалкавене ", акцентира медикът.

Иначе доцентът, който постоянно ядосва властта, към този момент си е честитил Новата година с премиера и другарските им връзки не престават, макар че доцент Мангъров отхвърли да се имунизира, а беше свикан да го направи, освен това обществено.

" Просто одобрявам това като някаква форма на смешка, само че аз съм обяснил, че хора с антитела няма потребност да се имунизират ", означи доцент Мангъров.

В момента е напълнен единствено 1/3 от потенциала на Ковид клиниката, която управлява доцент Мангъров, а той се надява, че скоро ще реализираме така наречен стаден имунитет, при който 70 на 100 от хората ще имат имунен отговор против ковид.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР