Името на Десислава Захариева предизвика остри реакции от страна на

...
Името на Десислава Захариева предизвика остри реакции от страна на
Коментари Харесай

Бъдещ директор на Левски не потвърди, но и не отрече, че е фен на ЦСКА

Името на Десислава Захариева провокира остри реакции от страна на " сините " почитатели, които се оповестиха срещу нея, обвинявайки я за привърженичка на ЦСКА и част от Сектор " Г ". Тя е маркетингов шеф на новия общоприет спонсор на столичани Palms Bet.

" Аз съм маркетинг шеф на Palms Bet. Във връзка с разширението на партньорството ни с Левски започнахме работа по правене на фирмена конструкция и маркетингова тактика на клуба. Ще бъдат назначени хора на основни позиции, които ще дават отговор по съответните посоки ", съобщи Захариева пред " Спортал ".

" Във връзка с обвиняванията по отношение на фенските ми пристрастия, ще кажа, че аз съм експерт и в работата ми няма място за фенщина. Заедно с Левски ще работим в посока цялостно разрастване на капацитета на марката. Покрай грандовете постоянно има фенски пристрастености. Привържениците са тези, които ги вършат грандове въпреки всичко.

Подкрепям свободното изложение на мнение, само че не и физическите актове от последните години. В последна сметка почитателите са почитатели, с цел да са обединени от любовта към тима ", добави още тя.
 Лъчезар Петров: Нямаше потребност да убеждаваме и молим господин Стоилов
Лъчезар Петров: Нямаше потребност да убеждаваме и молим господин Стоилов

" Тепърва ще работим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР