Името на Будинов вече присъства в сайта на театъра, На

...
Името на Будинов вече присъства в сайта на театъра, На
Коментари Харесай

Актьорът и депутат от ГЕРБ Евгени Будинов се завръща в Народния ни театър

Името на Будинов към този момент участва в уеб страницата на театъра,

.

На фона на завръщането на артиста и народен представител от ГЕРБ в Народния ни спектакъл, през вчерашния ден стана ясно, че шефът Васил Василе се е разделил с друго основно лице -  най-изявения български сценичен фотограф Стефан Н. Щерев. Той е освободен след 10 години работа там.

 

За уволнението на разбрахме от обществените мрежи:

 

" Без посочена причина ми беше казано от шефа, че договорът ми за идния сезон няма да бъде възобновен ".

 

В дългият си пост Стефан твърди, че е най-малко почтително да се чуят доводите на шефа по отношение на прекратяването на работните им връзки. По думите му не става въпрос за неизпълнени негови планове към театъра, а персонално виждане на Васил Василев. 

 

Щерев изрича голяма признателност към всички режисьори, артисти и създатели, с които е имал опция да работи и счита, че ще работи в бъдеще. Постът приключва с къса информация на всички снимани материали към театъра.

 

" Общо сниманите постановки в професионалния ми път са 194, от които 135 за Народен спектакъл “Иван Вазов ", споделя фотографът.

 

Постът е харесван и споделян стотици пъти. Коментарите под него са най-вече на известни персони, изпращащи поддръжка на Стефан.

 

Днес още веднъж от социланите мрежи разбрахме, че Народният ни спектакъл се разделя и с Камен Донев:

 

”Искам да ви осведомявам, че от през днешния ден напущам представлението ”Животът е прелестен ” заради последна непоносимост към обстановката в Народния спектакъл и безобразното, надменно държание на шефа на театъра. ”
 

 

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР