Името на Брад Пит за пореден път е във вестникарските

...
Името на Брад Пит за пореден път е във вестникарските
Коментари Харесай

Защо Брад Пит отказва да запознае Инес де Рамон с децата и Анджелина Джоли

Името на Брад Пит за следващ път е във вестникарските заглавия. Но не поради последния му филм или актьорските умения, а както все по-често се случва - поради персоналния му живот. Този път повода е внимателният метод на холивудската звезда по повод запознанството на новата си другарка Инес де Рамон с децата му. Според известията Пит не бърза да предприеме тази забележителна стъпка във връзката им и за това има основателна причина.
 Връзката на Брад Пит и Инес де Рамон - какъв брой сериозна е съвсем година откогато се срещат
Колко сериозна е връзката на Брад Пит и Инес де Рамон

Двамата се срещат съвсем от година

Източници, близки до двойката, разкриват, че връзката им е " по-силна от всеки път ", а Инес даже е станала " доста близка " с обкръжението на Пит. Но макар възходящата непосредственост сред двамата, въпросът по кое време Инес ще се запознае с децата на Пит все ощо е не е получил отговор.

Прочутият артист и татко на шест деца има добре документирана история на връзките си, изключително пък що се отнася до брака си с. Двойката, постоянно наричана " Бранджелина " има три биологични деца и осиновява още три по време на 12-годишната си връзка. Но след шумния и мощно коментиран бракоразвод през 2016 година очевидно Пит внимава да показва пред децата си новите си сантиментални сътрудници.

Според US Weekly нежеланието на Брад да запознае Инес с не отразява възприятията му към нея. Вместо това то е знак за неговата отдаденост и предпочитание да се увери, че връзките му са построени на здрава основа. Източникът изяснява: " Не че той не обича Инес. Просто желае да се увери, че тази връзка ще издържи преди идващите значими стъпки. Този метод е резултат на дълбоката обич и ангажираност на към децата му. "
 Брад Пит и новата рекламна акция на марката за кафе De'Longhi
Колко сантиментален може да бъде Брад Пит

И е съвършеното рекламно лице за всеки бранд

Желанието на Брад Пит да " остави нещата да се развиват от единствено себе си " в фамилния живот демонстрира уважението му към страстите на децата му и разбирането му по какъв начин всичко се отразява върху тях. Шестте деца на Пит - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиен и Нокс - безспорно са претърпели доста след развода и татко им желае да сведе до най-малко всевъзможни разстройства в живота им, написа Hola.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР