Името на Анна-Мария Чернева набра популярност единствено от сериала София

...
Името на Анна-Мария Чернева набра популярност единствено от сериала София
Коментари Харесай

Заприлича на Мефистофел: Давате ли 29 години на Анна-Мария Чернева от "София Ден и Нощ"?!

Името на Анна-Мария Чернева набра известност само от сериала " София Ден и Нощ ", макар неистовите й старания да се популяризира и по-късно. Знаем, че тя се цани и за присъединяване в състезанието " Мис Плеймейт ", само че удари на камък, въпреки че се тунингова до такава степен, че замязя на различен човек.



Истината и при нея обаче, е жестока. Потребителите в нета всеобщо са безапелационни, че това е образец за жена, която зорлем желае да погрознее. Че и заплаща немалка сума за това. Ами... какво да кажем - реализира го, в случай че това й бе задачата.

Анна-Мария чукна 29 години, само че никой не може да й ги даде, тъй като всеобщо я изкарват най-малко на 35-39 лета. А и по какъв начин да е другояче, когато с очите си виждаме по какъв начин тя скоростно се трансформира в някакво сходство на Мефистофел. Чернева първо уголеми гротескно устните си, а това, което направи с очите и веждите, е потресаващо.



Тя не излиза съвсем на никое място, без да се намаже към очите с съвсем черен грим. Черни и с искрено нападателна форма са и веждите й, все едно плеймейтката постоянно е ядосана и аха да заколи някого...

" Ужас на ужасите! Тая в случай че ми излезе в тъмното, ще си проливам патрон. Нещо му има на това момиче - да те подари природата с красота, а ти да драпаш да се превърнеш в Змей горянин, ей това не може да го разбере естествен човек ", разясняват в мрежите.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР