"Името ми фигури в годишния Доклад на Държавния департамент на

...
"Името ми фигури в годишния Доклад на Държавния департамент на
Коментари Харесай

Името на наш бит журналист се появи в доклад на държавния департамент на САЩ

"Името ми фигури в годишния Доклад на Държавния департамент на Съединени американски щати. Там е посочено нападението над мен през 2016 година, което е по поръчка и е обвързвано с журналистическата ми проверяваща активност и разкрития за корупция в локалната власт - Община Поморие " - това заяви журналистът Стоян Тончев.

"In December the prosecution service indicted.... and... for the January 2016 assault on Pomorie journalist Stoyan Tonchev, who suffered numerous fractures and was temporarily in a coma. According to Tonchev, the
attack was prompted by his criticism and investigation exposing corrupt deals by the local government. " - https://www.state.gov/documents/organization/277393.pdf

"Многоточието в цитата на Доклада на Държавния департамент на Съединени американски щати е сложено от мен. Дали обвинените са отговорни или почтени и набедени, и дали ще бъдат привлечени други лица като обвинени, зависи от дейностите на проверяващите, съда и прокуратурата от тук нататък.
Категорично декларирам, че няма да спомагам по никакъв метод за натапяния и няма да позволи почтени хора да получат неоправдателни присъди.

За мен не е значимо единствено да има разкрити и наказани за зверството, което изтърпях, а да бъдат разкрити и наказани ВИНОВНИТЕ нарушители - поръчители и физически причинители!
Освен това държа да подчертая, че служители на реда лъжат прокуратурата в докладните си, на което съм директен очевидец и което подрива по всевъзможен метод доверието в институциите в България и в качеството на тяхната работа ", добави Тончев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР