Именно защото на етажа от къщата им зад областната администрация

...
Именно защото на етажа от къщата им зад областната администрация
Коментари Харесай

Изплуваха Нови Умопомрачителни Разкрития За Смъртта На Жоро Плъха! Докторът Е Бил В Отпуска, Но Вижте Какво Се Е Случило!

Именно тъй като на етажа от къщата им зад регионалната администрация в Пловдив течал ремонт, брачната половинка на медика Жулиета и двете им дъщери седмица по-рано отпътували да живеят у дядото на дамата в село Крумово.

Така в нощта, когато в двора на доктора се вмъкнал да краде от гаража му Плъха, Димитров е бил самичък в дома си, написа " Монитор ".

Той бил в полагаем годишен заплатен отпуск до 12 март в това число, която отмора удължил след обвиняванията от прокуратурата. Общо за тази година имал 50 дни заплатен отпуск, 10 от които били от предходната година. Според негови близки бил влезнал и в болница, защото след 4 денонощия престой в ареста здравето му било мощно разтърсено.

Според юриста на доктор Димитров Георги Кутрянски „ първичното обвиняване беше за съзнателно ликвидиране. То отпадна. И беше повдигнато доста по-леко обвиняване за превишаване рамките на неизбежната защита, което удостоверява тезата ми, че е имало неизбежна защита. Спори се единствено дали рамките са превишени, или не ”.

По думите му дали е имало превишаване, или не, е противоречив въпрос, който ще бъде предмет на спор в съда сред обвиняване и отбрана и по който ще се произнесе съдът.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР