Именно в едно от жилищата полицията е открила писмо от

...
Именно в едно от жилищата полицията е открила писмо от
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Нов Тотален Обрат За Атентатора От Мюнстер! Прочетоха 18 Страници От Неговите Писания И Се Хванаха За Главите!

Именно в едно от жилищата полицията е разкрила писмо от 18 страници, в което той изяснява по какъв начин се е стигнало до тук, заяви " 24 часа ". Освен това е пратил и писмо от 5 страници на познатите си по имейл, намеквайки, че възнамерява самоубийство и обяснявайки по какъв начин се е провалил животът му.

В писмото, открито от полицията в жилището му в Пирна, Източна Германия, пък, изповедта е напълно детайлна. Той упреква родителите си за неуспехите си, разказва възприятието за виновност, с което живее и споделя за нервните си прояви и колапси. Стигал все по-често до експанзия. Централна роля в това писмо се отделя на провалена интервенция – упреква лекарите, че го лекуват и диагностицират погрешно.

Според медиите Йенс Р. е бил лекуван от психическите си проблеми през 2014 и 2016 година. Той е бил прочут на полицията поради недоволство от опасност и за разрушение на непознато имущество. Проблемите му почнали, откакто се провалил сполучливият му бизнес. Йенс Р. бил един от най- положителните абитуриенти на Висшето учебно заведение в Мюнстер. Веднага след завършването си той създал лампа, която за известно време имала голям търговски триумф. Патентовал я и спечелил доста пари, с които си купил колите и жилищата. Наел и огромен склад в Мюнстер, с цел да продължи търговията с лампата си, само че продажбите секнали.

Той станал тъмен и експлозивен, почнал да се кара с родителите си. Обвинил татко си за своите неуспехи, защото очевидно го бил възпитал погрешно. Скарал се с огромна част от приятелите си, изключително когато почнал да споделя крайнодесни визии. Това, че го считат за десен радикал още повече го сломило.

В края на март се обърнал самичък за помощ към социално-психиатричната работа в Мюнстер. 11 дни по-късно той прегази хората в заведение на централния площад в градчето.

Все още са в сериозно положение са трима души от ранените, оповестиха през днешния ден от градската болница, като прибавиха, че положението на четвърти пациент се усъвършенства и че двама от осемте постъпили ранени са изписани, съобщи АП, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР