Именно такава дата – 22 февруари 2022 година е една

...
Именно такава дата – 22 февруари 2022 година е една
Коментари Харесай

Сватба на огледалната дата 22 февруари 2022 година в Пловдив - вече започнаха заявките

Именно такава дата – 22 февруари 2022 година е една от най-подходящите двойките да си кажат заветното „ ДА”. Защо ли? Заради комбинацията на числа – 22.02.2022. Това са по този начин наречените огледални дати. Историята познава доста образци на взрив на сватбите на такива дни с повтарящите се числа.

Четири двойки в Пловдив ще си кажат „ ДА” на 22 февруари следващата година. Влюбените ще се врекат във безконечна честност в Домът на младоженците в центъра на града.

„ Макара единствено четири двойки към този момент да са си запазили час, чакаме голям интерес и напълно скоро дата ще бъде напълно непокътната. 22. Февруари е ден вторник, само че това няма да попречи на влюбените, защото съгласно повелията комбинацията от повтарящи се числа е на шанс ”, разяснява пред TrafficNews Чудомира Пинджева, шеф на Оперативна програма " Радостни обреди ".

Огледалните дати, съгласно всички астролози, нумеролози и други, се смятат за най-късметлийски. В тях има нещо вълшебно. Носят триумф във всяко начинание, сбъдват се стремежи, носят благополучие. На тези дати доста хора се обвързват с половинката си, като подписват брак, други пускат своя фиш с числа, с цел да завоюват облага от лотарията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР