Именно Милко Михалков и Веселин Георгиев от клуба по делтапланеризъм

...
Именно Милко Михалков и Веселин Георгиев от клуба по делтапланеризъм
Коментари Харесай

Вълнуващо: Сашко се срещна със своите спасители

Именно Милко Михалков и Веселин Георгиев от клуба по делтапланеризъм откриха момчето в гората.

Вълнуваща е била срещата на 12-годишния Александър Цветанов с неговите спасители. Детето  бе в неопределеност 9 дни, а бащата на момчето показа в обществената мрежа вълнуващи фотоси, на които Сашко е седнал на коленете на Милко Михалков. Детето е в прелестно въодушевление и очевидно се радва на срещата, а над фотосите написа „ Пак благодарим на нашите спасители “.

Именно Милко и Веселин Георгиев от клуба по делтапланеризъм откриха момчето в гората. Сашко беше отпаднал, замърсен и жаден. След това лежа 9 дни в „ Пирогов “, където за него се грижеха най-хубавите експерти. Неотлъчно до него от самото начало бе и татко му Александър Цветанов.

Баща и наследник към този момент са вкъщи. Момчето се усеща добре и не пропуща опция да рисува. Предстои до дни Сашко да се върне в учебно заведение.

„ Прекрасна среща всичките старания си заслужаваха и в най-тежките моменти, а резултатът е тези грейнали от благополучие усмивки. Весели празници “,  „ Да сте живи и здрави, всички. Пазете това златно момченце и дано Бог да му даде прелестен живот и реализация на гения му! “, „ Най – хубавото нещо, което се случи в България тази година! Бъдете живи и здрави “, са единствено част от многото пожелания на перничани под фотосите с усмихнатия Сашко и неговите спасители.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР