Именно изпълнителят на хитовата песен Кекс“ се е договорил с

...
Именно изпълнителят на хитовата песен Кекс“ се е договорил с
Коментари Харесай

Вече Всичко Е Ясно! Ето Кой Ще Спечели Вип Брадър!

Именно изпълнителят на хитовата ария „ Кекс “ се е договорил с продуцентите за влиятелното първо място, което да го изтреля на още по-големи висоти. Бизнесменът Петко Димитров е измежду другите посочени финалисти в риалити формата.

Папи обаче е крачка напред от своя съперник поради другата си фенска маса. Константин Трендафилов е харесван както от интелектуалци, по този начин и от многочислена тийнейджърска маса. Това прави Папи съвършен победител във „ ВИП Брадър “ и продуцентите са наясно с този факт.

Заради мисълта да стане победител в шоуто, Константин съумява да се държи на равнище в къщата на риалитито. Дори Кулагин, който ловко изкара отвън нерви спокойната Ваня Костова, не съумя да покаже същинската същина на артиста.

Още в самото начало на „ ВИП Брадър “ Константин Трендафилов показа, че е стеснителен, почтен, добър, непретенциозен, свенлив, а когато се забавлява се трансформира в Папи Ханс. „ Ако човек не се излага, не се забавлява. Излагането е пирът на душата “, сподели изпълнителят на „ Кекс “ при влизането си в къщата.

Папи счита за собствен грях, че „ обожава кифли “. Константин твърди, че е бил с манекенки, актриси, певици, интелектуалки. Общото сред всички тях е, че са били красиви, само че не счита, че това го прави лекомислен.

„ Момиче без огромни устни, стеснен ханш, тънък гален, огромен прасец не става. Прости в никакъв случай. Ама аз чак в този момент съзнавам, че съм лекомислен “, споделя Константин. Изпълнителят на „ Кекс “ желае да се задържи в една безконечна връзка, в една безконечна обич, само че към този момент не е съумял. Месец преди да влезе във „ ВИП Брадър “ Папи е завършил връзката си с Дара.

Папи Ханс печели „ ВИП Брадър “ сн. Инстаграм

Той влезе в женското царство като „ преклонен гражданин “ и е подготвен да излезе като „ цар “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР