Именитата наша певица Йорданка Христова се представи с романтична изповед

...
Именитата наша певица Йорданка Христова се представи с романтична изповед
Коментари Харесай

Йорданка Христова се представи с концерт-спектакъла "Обич разпиляна"

Именитата наша певица Йорданка Христова се показа с сантиментална изповед за своя живот и творчество в Летен спектакъл " Кайлъка ". Нейният концерт-спектакъл " Обич разпиляна " подвигна на крайници публиката в Плевен, която изиска няколко осъществявания на бис.

Театърът събра многочислени фенове от всички възрасти, които се вълнуваха от непосредствения роман на певицата. Тя разкри за какво не си разрешава да пее в предизборни акции, както и за какво не пее в никакъв случай на плейбек. Спомни си за първите награди от фестивала " Златния Орфей ", който, както се изрази, " бе един от трите най-хубави фестивали в света ".

В концерта прозвучаха неостаряващи шлагери от репертоара й - " Ще не преставам да пея ", " Делфините ", " Песен моя, любов моя ", " Тъмно алена роза ", " Гергьовден ", " Лиляно, моме ". Спомени за международни звезди - Азнавур, Милва, Далида, Ив Монтан, Мишел Лоьгран, сътвориха атмосферата, в която е израснала като една от водещите певици на известна музика у нас. Призна, че е франкофонка и че пее песни на 18 езика като изненада публиката нощес с китайска ария, основана преди 400 години.

В двучасовия концерт Йорданка Христова подари на почитателите си горещи латино ритми и нови тълкования на шлагерите си. Концертът бе осъществен под диригентството на Левон Манукян, с присъединяване на Симфониета - Разград и балет.

В афиша на Летен спектакъл " Калъка " следва концерт на Графа от лятното му национално турне в понеделник - 19 юли, от 21.00 часа.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР