Имението на късно Актьорът от Euphoria Ангъс Клауд продължава да

...
Имението на късно Актьорът от Euphoria Ангъс Клауд продължава да
Коментари Харесай

Имотът на звездата от Euphoria Ангъс Клауд е изправен пред съдебен иск за 310 000 долара от асистента на покойния актьор за неплатени заплати ... повече от шест месеца след смъртта му на 23 години от свръхдоза наркотици

Имението на късно Актьорът от Euphoria Ангъс Клауд продължава да се сблъсква с финансови искове за артиста, за които се твърди, че дължи парите, повече от шест месеца след гибелта му. Клауд беше сниман в Ел Ей през януари 2022 г. 

Асистентът сподели също пред съда, че Клауд дължи още $80 000 за неизплатени комисионни въз основа на 10 % от приходите на Клауд, като общата сума доближава до $195 000.

Асистентът означи редица спонсорски покупко-продажби, които Клауд е имал с компании, в това число Fila, GMC, Marc Jacobs, Ralph Lauren, Reebok, Raybans, Rockstar Energy и други, записващи заплащания от $6500 по отношение на гореспоменатите бизнес съглашения.

В правната си документи асистентът на Cloud включи екранна фотография на разменят текстови известия с майката на Клауд Лиза Клауд по отношение на артиста, който им дължи пари, в допълнение към загрижеността им по отношение на битките му със з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР