Имение с площ 20 000 квадратни метра в Калифорния е

...
Имение с площ 20 000 квадратни метра в Калифорния е
Коментари Харесай

Това имение в Бевърли Хилс може да се превърне в най-скъпият имот, продаван на търг някога

Имение с повърхност 20 000 квадратни метра в Калифорния е оповестено на търг, с цена от 160 милиона $ - парцелът може да се трансформира в най-скъпият дом, продаван на търг в миналото.

Вила Феринце се намира в тузарския квартал Бевърли Хилс и е paзпoлoжeна нa пapцeл oт 36 421 ĸв.м. зeмя c впeчaтлявaщa aлeя и oтĸpит бaceйн. Разполага с 13 спални и 25 бани. Имотът е планиран от калифорнийския проектант Уилям Хаблински.
 10-те най-скъпи парцели за продажба в света през тази година
10-те най-скъпи парцели за продажба в света през тази година

Някои от тях надминават и най-смелите упования за цена

Има и много улеснения навън в това число пътека за джогинг, плувен басейн, джакузи, къща край басейна, тенис корт и огромен двор.

" Това в действителност е шедьовър и същинско произведение на изкуството ", съобщи притежателят на парцела.

Вилата е оповестена от сътрудниците за недвижими парцели Hilton & Hyland за 160 милиона $. Ако бъде закупен на оповестената цена, това ще го направи най-скъпият жилищен парцел, продаван в миналото на търг.

През 2018 година, преди да бъде оповестена на търг, Вила Феринце беше оповестена за продажба с цена от 165 милиона $.

Според ръководителят на аукционната къща Чад Руфърс за парцелите над 100 милиона щатски $ е мъчно да се откри покупател, което нормално води задържане на парцела на пазара до месеци и години наред.

" Нашите проучвания демонстрират, че в случай че първокласен парцел не бъде продаден в границите на 90 дни, той евентуално ще остане на пазара през идващите три до пет години и в последна сметка ще се продаде за по-малко от в началото оповестената цена. "

Търгът ще се организира онлайн, в продължение на осем дни, от 26 януари.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР