Имение, някога собственост на съоснователя на Паундланд, което включва плувен

...
Имение, някога собственост на съоснователя на Паундланд, което включва плувен
Коментари Харесай

Имение „Паундленд“ с басейн, който се превръща в дансинг, се продава за £7 милиона

Имение, в миналото благосъстоятелност на съоснователя на Паундланд, което включва плувен басейн с прибиращ се под, който се трансформира в дансинг, се продава за £7 милиона.

Имението Ludstone Hall Estate е на към пет благи от Улвърхемптън в Шропшър и преди е било благосъстоятелност на Кийт Смит, който умря през август 2022 година на 79 години. Селската къща и имението се гордеят с колосалните 177 акра земя.

Построено през 1607 година, имението Jacobean разполага с трап, девет спални, седем бани, четири приемни, обстойно офис пространство и мазе. Той също по този начин включва закрит плувен басейн със стабилен прибиращ се под, който се издига, с цел да сътвори дансинг. В рамките на територията от 177 акра има градини, хижа с две спални и набор от икономически постройки, в това число забележителна карета.

Първият етаж на каретата е трансфорат в музей, който обгръща история на Ludstone Hall и Poundland. Секцията Ludstone съдържа бележки и артефакти, открити в имението, до момента в който секцията Poundland дава визия з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР