Имената които родителите са избрали за момичетата са Ема и

...
Имената които родителите са избрали за момичетата са Ема и
Коментари Харесай

Честито! Сестрата На Жоро И Васко Илиеви Роди Близначета!

Имената които родителите са избрали за девойките са Ема и Александра. Едната е кръстена на татко си Емил, а другата на дядо си Александър. Мариана и мъжът й имат и огромен наследник, който е кръстен на своя именит чичо – Георги.

Щастливата майка заяви новината като качи фотография на двете близначки с батко им. Новината взриви мрежата и доста хора бяха сюрпризирани, че Мариана е станала майка. Малката сестра на разстреляните босове Георги и Васил Илиеви ревниво е пазила в загадка своята бременност. Най-щастлива от новината била другояче суровата баба Венка – майка на Жоро и Васил., Тя не можела да си откри място от наслада в родния Кюстендил и към този момент седмица черпела съседи и другари за здравето на внучките, написа Пик.

Новородените близначки ще наследят огромна част от голямото благосъстояние на Васил и Жоро Илиеви, настояват осведомени. Това става допустимо, откакто неотдавна вдовицата на Георги Илиев – Мая, реши да подели наследството, което получи след разстрела на босовете на ВИС. След убийството на Георги Илиев през 2005 година целият законен бизнес мина в ръцете на Мая Илиева. Малката сестра Мариана Илиева трябваше да се задоволи единствено с плажния бар в Приморско, който двамата братя й бяха обезпечили приживе.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР