Имайки предвид колко е лесно за големите играчи да завършат

...
Имайки предвид колко е лесно за големите играчи да завършат
Коментари Харесай

Затворник удължил присъдата си, за да се срещне с Тоти

Имайки поради какъв брой е елементарно за огромните играчи да завършат футболния си път в Съединени американски щати или Китай против солидно възнаграждение, рядко попадаме на състезател, носил екипа единствено на един тим. Франческо Тоти е образец за това - може би главната причина той да бъде толкоз обичан освен от тифозите на неговия " Рома ".

Сега 41-годишният някогашен капитан на " римските вълци " заема управителен пост в клуба и написа своята автобиография - " Един Капитан ". Книгата ще се появи на пазара в края на седмицата, а Тоти заинтригува почитателите, споделяйки любопитна част от нея.

Francesco Totti X Aeterno.

(for those that requested it) pic.twitter.com/tlWl14SJiW
— Scott McRoy (@Scott_McRoy) August 29, 2018

Голмайстор №2 в историята на италианския футбол описа по какъв начин през декември 2006 година бил на посещаване в пандиза в Ребибия, Рим, с благотворителна цел. Един от нарушителите обаче изглеждал най-нетърпелив да срещне своя любим и си проправил път през тълпата за подпис.

Впоследствие Тоти схванал, че въпросният почитател трябвало да излезе от пандиза седмица по-рано, само че удължил присъдата си поради звездното посещаване.

" Заявил, че в случай че не му разрешат да остане още малко, ще направи някоя дребна дивотия, с цел да се върне... Невероятно, нали? ", споделя Тоти с усмивка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР