Имате стар или счупен телефон, който събира прах у дома?

...
Имате стар или счупен телефон, който събира прах у дома?
Коментари Харесай

Samsung ще ви даде огромна отстъпка за Galaxy S24, ако предадете стария си телефон

Имате остарял или строшен телефон, който събира прахуляк вкъщи? Не се тревожете, случва се и на най-хубавите от нас, само че в този момент има талантлив метод да си върнете малко пари за това. Като се насочите към най-новата гама телефони S24 на Samsung, можете да получите стотици от цената, в случай че замените.

Просто предайте остарялото си устройство (без значение от модела) и ще получите минимум £100 от цената на общоприетия S24, намалявайки го до £699. Но това не е ограничаването, можете да получите до £520 понижени от цената, в случай че инцидентно имате S23 Ultra в тегленето си, или £230 отстъпка, в случай че предадете iPhone 12 Pro Max.

Доста елементарно се намира, както акцентира техническият редактор Дейв Снелинг, просто се насочете към гамата S24 на Samsung и отидете на определения от вас модел; или S24, S24+ или S24 Ultra. След като сте избрали стремежи телефон и размер за предпазване, превъртете надолу до заглавката му „ подмяна “ и щракнете върху „ да, апелирам “. Тук можете да видите какъв брой тъкмо ще получите за вашия конкре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР