Имате репутацията на доста упорита личност. Но 2022 г. е

...
Имате репутацията на доста упорита личност. Но 2022 г. е
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2022 за Телец: Обърнете внимание на...

Имате репутацията на много упорита персона. Но 2022 година е годината, в която да покажете, че също по този начин сте решени да се захванете с нещо бясно. Нови връзки, огромни проекти за пътешестване и цялостна смяна в вероятността ви предвещават звездите през новата година. До 1 януари 2023 година ще бъдете напълно нов Телец.

За любовта...

Какво по-хубаво от това да бъдете погълната от връзката си. През тази година обаче ще имате потребност да си дадете доста обич и внимание! Умът ви жадува за нови прекарвания и доста познания, посредством пътешестване или четене. Независимо дали сте самотна или обвързана, звездите допускат, че любовта към самата себе си е най-хубавото решение за вас тази година. Какви занимания оказват помощ на най-хубавата ви страна да блесне? Помислете за това и ги вкарайте в деяние!

 2341017

Кариера

Уау, 2022 значи цялостна промяна за вас, тъй като тазгодишните затъмнения са или във вашия знак, или във вашия противопоставен знак, Скорпион. Затъмнения във вашия знак се случват на всеки 19 години и можете да очаквате личностно израстване, дълготрайни преходи в кариерата и постоянни нови благоприятни условия. Между другото, припомнете си 2003 година – в случай че сте задоволително възрастни, че да сте гледали " Търсенето на Немо ", евентуално ще изпитате сходни прекарвания.

Целият хороскоп за Телец  може да видите на 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР