Имате партньор, с когото сте в хармонична връзка от достатъчно

...
Имате партньор, с когото сте в хармонична връзка от достатъчно
Коментари Харесай

Неща, които задължително да знаете за партньора си преди брака

Имате сътрудник, с който сте в хармонична връзка от задоволително дълго, с цел да решите да сключите брак. Това е отлично и в случай че решението ви е основано най-много на любовта, уважението и взаимните ви усеща, това е в действителност незаменимо. Само любовта обаче не е задоволителна, с цел да сте сигурни, че бракът ви ще бъде сполучлив и благополучен. Разбира се, в никакъв случай не можете да сте изцяло сигурни какво ви чака в бъдеще, само че несъмнено можете да базирате упованията си върху някои основни насочни точки от предишното на колегата ви, както и на някои значими за брака възгледи.

Искате ли деца или не

Едно от най-важните неща, за които би трябвало да сте изцяло наясно преди да сключите брак е дали желаете да имате деца или не. Ако единият сътрудник не желае да стане родител, а другият да, това може да се окаже проблем. В доста случаи такива двойки въпреки всичко подписват брак, като единият от двамата сътрудници се надява другият да промени мнението си в бъдеще. Това не е надеждна тактика за сполучлив брак, тъй като крие риск от утежняване на връзките и разминаване в мненията по този фундаментален въпрос, какъвто е родителството.

Финансово положение

Другото значимо нещо, с което би трябвало да сте наясно преди брака е какво е финансовото положение на вашата половинка. От значение е дали има постоянна работа и непрекъснат приход и най-много дали има кредитни усложнения, които биха могли да се отразят съществено на фамилния ви бюджет. Важно е и какво е отношението му към парите и спестяването, както и дали демонстрира отговорност към финансовата си непоклатимост или не. Една предварителна рационална преценка на тази страна от личността на колегата ви би ви помогнала да решите дали е благонадежден за бракосъчетание или не. Или по-скоро до каква степен сте склонни да приемете неговия метод към финансовата страна на живота.

Как сътрудникът ви обича да бъде докосван

Може да прозвучи неуместно, тъй като с времето двойките научават интимните желания на сътрудниците си, само че въпреки всичко е значимо да се спомене. Сексът и интимността са основна част от брачния живот. Обръщайте внимание на физическия контакт.

Проследете по какъв начин реагира в спешна обстановка

Независимо дали става въпрос за проблем, който касае връзката, фамилията или проблем, обвързван с работата или общуването с други хора, всеки от нас може да изгуби надзор и да изпусне нервите си. В такива спешни обстановки си проличава най-вече що за човек е вашият сътрудник. Неговите реакции могат да подскажат значими черти от характера и личността му. Преценете доколко ги приемате такива, каквито са.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР