Имате пълен контрол през уеб интерфейс и от мобилно приложениеTenda

...
Имате пълен контрол през уеб интерфейс и от мобилно приложениеTenda
Коментари Харесай

Tenda AC10U AC1200 – лесно управляем рутер

Имате цялостен надзор през уеб интерфейс и от мобилно приложение

Tenda AC10U AC1200 може да се ръководи елементарно благодарение на смарт телефон и мобилно приложение (снимки: TechNews.bg)

Безжичните рутери към този момент са част от всеки дом, с цел да отговорят на потребностите ни от достъп до интернет, онлайн игри, видео стрийминг и други развлекателни приложения. Още по-добрата вест е, че даже неопитни консуматори могат да ръководят елементарно базовите функционалности на тези устройства благодарение на смарт телефон.

Наскоро ви представихме двубандовия Wi-Fi рутер Tenda AC10U AC1200, който поддържа оптималната пропускателна дарба при безжичен трансфер до 1167Mbps. Този модел, както и останалите рутери на мрежовия производител, могат да се ръководят комфортно с фирмено мобилно приложение Tenda WiFi за Android и iOS устройства, наред с обичайния метод през уеб-базиран интерфейс.

Приложението е налично за евакуиране свободно – като го потърсите непосредствено в онлайн магазините Гугъл Play (за Android) и iOS (за iPhone) или просто сканирате със смарт телефона си баркода в документите на рутера. С помощта на конфигурираното приложение ще настройвате отдалечено параметрите на рутера с по няколко докосвания на сензорния екран.

Интуитивен, елементарен за потребление интерфейс

Tenda WiFi има подсъзнателен интерфейс, елементарно е за потребление и работи добре. Приложението дава достъп до множеството от характерностите на Tenda AC10U AC1200, а в случай че желаете да го ползвате и отвън дома си, от всяко място с интернет достъп, е належащо да си създадете Tenda акаунт.

След пускане, приложението предлага опция за свързване към Wi-Fi мрежата и ръководството на рутера с фабрично заложените логин и ключова дума, които можете да намерите на самото устройство. Препоръчително е след това да промените паролите за мрежата и рутера с две разнообразни, с цел да избегнете опасности със сигурността.

Тъй като рутерът е двубандов, ще виждате на смарт телефона си две безжични мрежи на Tenda, надлежно 5G WiFi  и 2,4G WiFi. Можете да свързвате огромен брой домашни устройства (до 30) към която и да е от мрежите – компютри, смарт телефони, таблети, тв приемници, конзоли за игри и други, тъй че да се наслаждавате на най-хубавата скорост на интернет достъп.

Колекция от потребни принадлежности

Наред с базови благоприятни условия за настройване на безжичната мрежа, да вземем за пример промяна на администраторската ключова дума или паролата за достъп до мрежата, имате разполагаем редица смарт принадлежности в приложението Tenda WiFi, които ще ви оказват помощ да организирате и управлявате по-интелигентно домашната си мрежа.

Една от функционалностите, да вземем за пример, е основаване на мрежи за посетители – и в двете честотни ленти (2,4G и 5G), включително за VIP посетители. Можете да посочите интервал, през който да е дейна мрежата за посетители, както и да зададете ограничаване (лимит) на пропускателната дарба.

Друга забавна опция е инструментът за обмисляне по кое време да бъде дейна безжичната мрежа. Подобна функционалност е изключително потребна, в случай че сте загрижени за въздействието на безжичните връзки върху съня и здравето ви. Бихте могли, да вземем за пример, да възбраните безжичната мрежа през нощта, когато спите и не ви е нужен достъп до интернет.

Не на последно място, благодарение на Tenda WiFi можете да регулирате мощността на предавания безжичен сигнал, с помощта на вградените технологии в рутера. Тази функционалност също е обвързвана с грижата за здравословния метод на живот. Предвидени са три степени на контролиране на мощността – ниска, междинна и висока. В режим на междинна мощ, да вземем за пример, рутерът покрива безпроблемно със постоянен безжичен сигнал жилище с две спални.

Достъпен рутер за 4K стрийминг

Рутерът Tenda AC10U AC1200 е налично устройство – моделът се предлага на българския пазар на цена към 80-85 лева с включен Данък добавена стойност и гаранция 24 месеца. С този рутер ще се наслаждавате на първокласен 4К видео стрийминт, онлайн игри и други приложения, като в същото време ще можете да го управлявате комфортно през уеб интерфейс или с мобилното приложение Tenda WiFi.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР