Имате нужда от вдъхновение, за да внесете свежа доза модерен

...
Имате нужда от вдъхновение, за да внесете свежа доза модерен
Коментари Харесай

10 грандиозни идеи за модерен дом

Имате потребност от ентусиазъм, с цел да внесете свежа доза съвременен изискан в интериора на своя дом?

Нещо нетипично, което да трансформира дневната или спалнята ви в шедьовър на модерния интериорен дизайн? Ето 10 грандиозни хрумвания за съвременен дом.

1. Аквариум над леглото

 10 грандиозни хрумвания за съвременен дом

Това е нещо, което сигурно се поддържа мъчно, само че чувството да наблюдаваш пъстрота подводен свят, до момента в който лежиш в леглото и релаксираш, обезпечено е неповторимо! А и надали някой от познатите ви има сходно нещо в спалнята си.

2. Модерни кресла в дневната

Модерните кресла са отлична опция на по-обемните и ( дано си признаем ) по-тромавите дивани, а обезпечават същия комфорт. Освен това, те внасят по-разчупена визия и могат да бъдат превърнати в атрактивни акценти, подчертаващи характера и атмосферата на интериорния стилов дизайн на зоната.

3. Холна маса с отворена декоративна камина

Да внесем малко огнена романтика в градския апартамент! С впечатляващ дизайн и умна структура, тази холна маса е същинско интериорно украшение. Игривите пламъчета на живия огън основават неповторима атмосфера на уют и сантиментална страст. Разбира се, би трябвало да бъдете деликатни при съществуването на открит огън вкъщи.

4. Трапезна и билярдна маса в едно

 10 грандиозни хрумвания за съвременен дом

След вкусно ядене е време за занимания. Колко комфортно е трапезната маса да се трансформира в поле за вълнуващи билярдни борби. Семплият дизайн на тази маса разрешава тя да се впише идеално в трапезарията, а неповторимата ѝ структура дава опция да съберете фамилията и приятелите на вкусна софра и приятни развлечения.

5. Необичайно огромни осветителни тела

 10 грандиозни хрумвания за съвременен дом

Големите осветителни тела са една от малките тайни на интериорните дизайнери за създаване на WOW-ефект. С неповторим дизайн и извънредно големи размери, тези детайли незабавно грабват вниманието и от чисто функционални се превръщат в артистично декоративни. Тяхното наличие разчупва стандартните пропорции на пространството и внася неповторим темперамент в интериора.

6. Мини оазис на балкона

В топлите слънчеви дни и прохладни летни вечери, запуснатият и необщителен балкон е много потискаща панорама. Превърнете го в зона за релаксиране, като създадете зелен оазис.

7. Стъклена вана в банята

Едно от дребните удоволствия, които можем да си позволим, е в края на дълъг и претрупан с задължения ден да се отпуснем в топла вана с балончета и да забравим за напрежението и времето. А с такава вана в банята ще е непростимо да не го направиш! Твой личен мини “инфинити басейн ” и кътче за спа-блаженство.

8. Стъклена стена в спалнята

 10 грандиозни хрумвания за съвременен дом

Безкрайно небе, красива природа или великолепието на градската архитектура – в случай че жилището ви предлага такива гледки, не бихте ли желали да им се любувате?! Представете си да се събуждате всяка заран и първото нещо, което виждате, да е спираща дъха гледка… Решението – стъклена стена в спалнята! С този неповторим и автентичен архитектурен детайл стаята ще е по-светла, по-просторна и с невероятна атмосфера.

9. Огромен ледник с хладилна витрина в кухнята

 10 грандиозни хрумвания за съвременен дом

За феновете на кулинарното изкуство и щурите празненства с другари никой ледник не е задоволително огромен. Освен този! Огромният размер на сходен ледник разрешава два обособени блока – за изстудяване и за заледяване на артикули, всеки със независима врата. А най-привлекателната му част е спомагателната хладилна витрина за изстудяване на питиета.

10. Домашно кино

Друго си е да гледаш обичания филм на огромен екран. Но в случай че не ви се върви на кино, за какво не придвижите киното у вас? Със система за домашно кино ще се насладите на висшо кинематографично преживяване в уюта и удобството на личния си дом.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР