Имате нов партньор в живота си, но все още не

...
Имате нов партньор в живота си, но все още не
Коментари Харесай

Какъв секс правят мъжете според зодията?

Имате нов сътрудник в живота си, само че към момента не сте стигнали досега, в който да се усамотите и отдадете един на различен? Пеперудите в стомаха ви към този момент пърхат от неспокойствие и любознание дали ще си паснете полово и какви ли са уменията му в леглото. Оказва се, че мъжете имат разнообразни желания и настройки в секса по отношение на зодията си, а какви са те споделя Наталия Кобилкина в новото си видео от канала „ Съветите на Др. Ко “.

ОВЕН
Ако си падате по в действителност бурния и буен секс, намерете си мъж точно от тази зодия. Те обичат да преобладават и да играят по свои правила, а последната поза, в която бихте правили секс с представител на зодия Овен е мисионерската. Обича пламенните и буйни дами и всичко, което му припомня за рутина, го отблъсква.

ТЕЛЕЦ
С представителите на тази зодия очаквайте чувствени прекарвания. Естественият мирис на женско тяло работи извънредно възбуждащо на Телеца и изобщо всичко обвързвано със сетивата е от първостепенно значение за него – ухания, досег, инстинкти. Той ще ви накара да играете с черешка в устата си, до момента в който целува нежно върха на пръстите ви. О да, дано не забравяме и вкусната вечеря, която ще ви подготви като част от съблазняването ви към леглото.

БЛИЗНАЦИ
С него по-скоро ще говорите… Той ще ви нашепва на ушенце мръсотийки и тъй като неговата мощ е в езика той ще ви приказва всевъзможни възбуждащи неща, само че е доста евентуално на края на всичко да ви се наложи да употребявате личните си ръце или…неговите.

РАК
Истинските романтици в зодиака! Той ще ви накара да вършиме секс на плажа, да гледате звездите, да се къпете голи, ще ви възпламени камината и след любовните милувки ще изиска да гледате дружно сантиментални филми.

ЛЪВ
Те са невероятна композиция от най-хубавите черти на Овен и Рак. От една страна са доста сантиментални и вършат жестове, а въпреки това са буйни и преобладаващи. Неслучайно са определяни като едни от най-хубавите любовници в зодиака, а в случай че и вие като тях сте почитател на фелациото, ще ги спечелите вечно.

 секс Thinkstock

ДЕВА
Девите са доста практични хора и … несъмнено ще изискат да ви изкъпят. Колкото и да е необичайно, за Девите чистотата е безумно значима, тъй че – епилацията и душът преди срещата ви с него са наложителни. А в случай че му позволите той да ви изкъпе, напряко ще му вземете мозъка.

ВЕЗНИ
Те са доста прочувствени, харесват половите игри и всяко влизане в разнообразни функции и облици биха го подлудили. Като цяло всички игри и занимателни прекарвания с представителите на тази зодия работят.

СКОРПИОН
Садо-мазо в целия си мащаб – връзване, пърпорене, играчки, послушание, поливане с восък – всичко това влудява Скорпионът до неразбираемост. Казано в резюме – в случай че искаш перверзен секс, вземи си Скорпион! И очаквай непредвиденото!

 секс Thinkstock

СТРЕЛЕЦ
Ако искаш да покориш един Стрелец – заведи го на палатка в планината. Те обожават секса измежду природата – до дървото, под водопада, в езерото – всичко би им харесало. Те не си падат по лукса и извращенията, а по хубавия секс навън.

КОЗИРОГ
При тях всичко би трябвало авансово да е уговорено, подредено и решено по кое време, къде и по какъв начин ще се случи. Обичат да доставят наслаждение на дамата и поставят големи и откровени старания тя също да доближи оргазъм. Понякога им липсва спонтанност, само че бъдете сигурни, че няма да ви оставят неудовлетворена.

 секс двойка Thinkstock

ВОДОЛЕЙ
С него можеш да обсъдиш всичките си интимни мечти и той на драго сърце ще ги осъществя. Страстните и бурни осъществявания не са тяхната мощ, само че пък най-хубавият виртуален секс е точно с представителите на тази зодия.

РИБИ
Това са хора, които вършат неповторим кунилингус. Великолепни сътрудници в доставянето на наслаждение на дамата. Магнетични, чувствени и отдадени, сексът с тях е прочувствено паметен и същински – той ще ви погали, ще ви приказва, ще ви вдишва и даже и след края на връзката ви дълго ще помните секса с него.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР