Имате недвижим имот, който искате да продадете на най-добра цена

...
Имате недвижим имот, който искате да продадете на най-добра цена
Коментари Харесай

Искате да продадете имот по най-лесния, бърз и изгоден начин? МАТЕКС е Вашето решение

Имате неподвижен парцел, който желаете да продадете на най-хубава цена за малко време? Не знаете към кой брокер да се обърнете? Не сте наясно кой е най-хубавият интервал за продажба на жилище? Доверете се на МАТЕКС !

 МАТЕКС  е компания, която се занимава с покупко-продажбата на недвижими парцели във Варна. Тя е основана през 2006-та година, вследствие на 25-годишния професионален опит на Мартин Катeлиев в консултирането и покупко-продажбата на жилищни и бизнес парцели. 

МАТЕКС  има база данни от купувачи, които чакат на пазара да излезе техният желан дом. Специалистите, които работят във компанията, ще показват преимуществата на Вашия парцел по най-хубавия метод. Най--добрият вид е продавачите да изберат една организация, на която да доверят парцела си за продажба. Така подсигуряваме ясни задължения, по-кратки периоди за продажба и не се подбива цената на парцела.

За своите клиенти  МАТЕКС  изготвя гратис относителен пазарен разбор, който демонстрира ценовите равнища в региона, търсенето и предлагането на сходен вид парцели. Важно е да знаете, че при определянето на обективна пазарна цена от експерт, междинната дълготрайност на продажбата е три пъти по-малка, а продажната цена, която можете да получите - по-висока.

МАТЕКС , дава цялостна правна консултация с адвокати, което Ви подсигурява най-хубавата отбрана.

Доверявайки се на  МАТЕКС , Вие доверявате парцела си на специалисти, които работят повече от 25 години в сектора на недвижимите парцели. Всички имат нужното обучение и подготовка в региона на недвижимата благосъстоятелност. 

Консултантите ще Ви спомагат при подготвянето и набирането на всички документи за продажбата на парцела. Ще рекламирате парцела си в уеб страницата на  МАТЕКС и в други уеб сайтове и портали за парцели, профилирани вестници, списания, фирмени брошури, а при Ваше предпочитание можем да сложим и рекламна табела на място. Ще Ви консултираме по какъв начин можете да постигнете допустимо най-приветлив тип на парцела си, защото първото усещане е доста значимо за сполучливата продажба.

В МАТЕКС информацията за пазарната обстановка е постоянно настояща. 

Във време, когато на пазара има стотици фирми за недвижими парцели, изборът на брокер се оказва извънредно сложен и рисков. Заложете на сигурността и качеството с  МАТЕКС . Фирмата е член на Националното съдружие на недвижимите парцели. 

Не мислете, а на МАТЕКС се доверете!



 Телефони: 052/613 300 и 0878/613 300

 

* обява

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР