ИМАТЕ ЛИ цици DD+ и се затруднявате да намерите подходящи

...
ИМАТЕ ЛИ цици DD+ и се затруднявате да намерите подходящи
Коментари Харесай

Как дори знаменитости с големи цици като Сидни и Зара се затрудняват да се обличат – сега помогнете на Fabulous да създаде модна гама, подходяща за DD+

ИМАТЕ ЛИ цици DD+ и се затруднявате да намерите подобаващи облекла? Не сте сами – даже известни персони, в това число Сидни Суини и Мая Джама, приказваха за заплахите от обличането на огромен бюст.

Сега стилният екип на Fabulous реши, че стига – ще създадем наша лична гама от облекла единствено за дами с огромни гърди.

ПОМОГНЕТЕ НИ ДА ПРОЕКТИРАМЕ ГАММА ОБЛЕКЛО DD+

И това не е най-хубавата част. Имаме потребност от ВАШАТА помощ при проектирането на частите, от това кой жанр е най-хубавият до употребяваните цветове, шарки и материали. Ще бъдете там на всяка крачка от пътя.

След като бъде проектирана, група читатели на Fabulous даже ще получат шанса да моделират сбирката и да оказват помощ с монтажа - с цел да сте сигурни, че в действителност я харесвате.

След това, когато всичко е готово за работа, ще получите опцията да поръчате авансово дизайните си с опция продуктите да бъдат кръстени на вас.

Дрехи ЗА дами с огромни цици, проектирани ОТ дами с огромни цици...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР