Имате ли секс играчка? Да? Евала! Сигурно всички разбити митове,

...
Имате ли секс играчка? Да? Евала! Сигурно всички разбити митове,
Коментари Харесай

Хората, които получават мега яки оргазми, не вярват в тези 7 мита

Имате ли секс играчка? Да? Евала! Сигурно всички разрушени легенди, които ще прочетете по-долу, към този момент са ви станали ясни от часовете прекарани в сладка, сладка процедура.

Ами тези от вас, които биха дали отговор с " Не, нямам "? Светът на секс играчките ви е чудноват, леко чудноват, може би даже объркващ? Поздравления, че отворихте тази публикация! Много евентуално е да се припознаете в някои от долуизброените легенди - ей, няма ужасно! Те са бариерата сред вас и мега яките оргазми... и мега якият секс - преграда, която можете да премахнете!

Мислите ли си от време на време...

1. " Ако имам секс играчка, на другите ще им стане пределно ясно, че съм на изсъхнало "

Секс играчките, за жал, имат репутацията да бъдат набеждавани за безспорни заместители на половинките. Явно на този свят има свръхестествени сили, които се задействат в мига, в който актуалният стане някогашен. Те мигновено приканват вибратор, кофа сладолед, нов сериал и 12 котки да се материализират пред вас, с цел да запълнят тази внезапно зейнала в живота ви празнина. " Мими ползва вибратор – несъмнено си няма мъж “, е тежката присъда, която може би чувате да се прозява в главата ви. Но докато едни бръмчат с празни мнения по отношение на кой какво си има и няма, други бръмчат с нещо друго и получават 20 поредни оргазма в границите на един час. С мъж. Или сами! Както пристигна. Другите могат да си мислят, да приказват и да философстват колкото желаят - мастурбацията заменя секса също толкоз, колкото сладоледът замества пицата (само дето в действителност гори калории).

2. " Ако вляза в секс шоп, хората ще ме гледат необичайно "

Ама те по този начин си гледат по принцип! Уви, живеем в общество, което към момента гледа смръщено хората имащи великата дързост да облекат жълто яке, вместо черно; да боядисат косата си в лилаво, вместо в русо; да поживеят както си желаят, вместо както е било обикновено през лятото на 1905. Все още се тревожим какво ще си кажат околните за нас, нищо, че даже не ги знаем кои са. Баста! Ако цялостен живот живеем съобразявайки се с въображаемите критерии на непознати, някой ден ще се превърнем в ядосани старчета, които могат единствено и само да гледат странно тези, които живеят за себе си - и да им завиждат!

3. " Ако поръчам онлайн, пратката ми ще пристигна в кутия с нарисуван усмихнат пенис / неонова стрелка ТОВА Е ОТ СЕКС ШОП / куриерът ще ми смигне... "

Знаете ли, доста по-дискретно е да си поръчаш 30 сантиметрово дилдо, в сравнение с огромна фамилна пица, която е единствено за теб... Играчките, поръчани онлайн, са квинтесенцията на поверителност - нищо на никое място не проличава, нищо на никое място не стърчи! Ако куриерът ви смигне, може би желае да ви предложения на вечеря или има тикове, само че несъмнено няма рентгеново зрение. Поръчката онлайн е лесна, бърза и изцяло дискретна.

4. " Аз желая, обаче мъжът ми ще ревнува "

Статистиките демонстрират, че доста дребен % от мъжете се усещат някак наранени от размера на вибратора на жена им, а даже да се случи - това е краткотрайно и първично. Пък щом статистиките го споделят, значи някъде надлъж този необятен свят, някой учен си е направил труда най-малко няколко месеца да полюбопитства по тематиката! Ревността не се дължи на размера, а на мирогледа на индивида. Все отново, да помислим рационално - стойността на един мъж не се свежда до единия пенис, нали? И по този начин, тези щастливи просветлени мъже използват вибратора като инструмент на удоволствието (с каквато цел е създаден) и доставят на половинките си незабравими оргазми. Понякога дори го употребяват на себе си! Шок!

5. " Хетеросексуалните мъже не употребяват секс играчки "

Да бе да:) Мъжете (от всевъзможни ориентации, дори тези, които още не са измислени) освен, че употребяват секс играчки, само че ги употребяват крепко! Простатни стимулатори, плъгове и броеници, страп они, мастурбатори, помпи, кръгове, еректори, кукли и още доста, доста други благинки всекидневно намират своя притежател в лицето на някой мъж, който пет пари не дава за стандартите, а ги влага в новата си занимателна играчка, с която си джитка денонощно.

6. " Не мога да си избера, има толкоз доста неща! "

Прескочили сте всичко нагоре? Триумф и конфети! Обаче в този момент се сблъсквате с нещо друго! Какво е това? Защо е такова? Как се употребява? Защо свети?! Без суматоха! Съвет номер едно - започнете с нещо по-компактно като размери. Съвет номер две - хванете за ушите това, което ви притегля най-вече или попитайте някой от екипа на SEXWELL за съвет - с наслада ще помогнем при избора:)

7. " Е, добре. Ама играчката няма по какъв начин да направи секса по-хубав - нали е за мастурбация... "

Напротив! Едно на ръка, че има супер доста играчки, които се употребяват от двойки по време на секс. Но даже да са играчки за независимо прилагане, най-голямата услуга, която можете да извършите на себе си и на всички ваши настоящи и бъдещи сътрудници, е да опознаете тялото си сами. Много дами прекарват десетилетия (и повече!) в неспособност да получат оргазъм, тъй като тялото им не знае по какъв начин. Много мъже се помиряват с главните си естествени дадености, до момента в който не открият всички лудории, които могат да вършат с всевъзможните аксесоари и мъжки играчки. Стимулацията с играчка прави всичко това вместо вас и разрешава на тялото да свикне, да се научи по какъв начин единствено да реализира мечтаното. А когато самичък знаеш какво до каква степен води, когато имаш повече от един фокус в репертоара си и мозъкът ти е отворен към нови и занимателни неща, тогава си подготвен за мега крепък секс!

Секс играчки = оргазми = щастливи хора = щастливи връзки.

Автор: SexWell
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР