Имате ли право да спрете пред сградата на Министерството на

...
Имате ли право да спрете пред сградата на Министерството на
Коментари Харесай

Имаш Ферари, паркираш навсякъде! И пред министерството

Имате ли право да спрете пред постройката на Министерството на правораздаването в София? Ако имате Ферари, да. Това сподели любоитен кадър, запечатал точно такова погрешно и много паметно паркиране.

Скъпият автомобил е с български номера и отпада опцията да става дума за подведен чужденец. И идва въпросът кой тогава е спрял там?

Предположенията може да ви разсмеят, само че и разплачат. Според мнозина несъмнено лице се " регистрира " пред институцията, а други считат, че е паркирана там, с цел да е спокоен притежател от кражба.

В мненията породи спор дали би трябвало " Градска подвижност " да си свърши работата, или чиновници на министерството да се погрижат за това царско паркиране.

" За кокошка няма амнистия, за милиони няма закони! ", сбита пък е Лилия Панева.

" Добре че и притежателят на колата е на фотографията, с цел да стане ясно, че с почтен труд всичко се реализира ", иронизира Борис П.

И в случай че се чудите каква е цената на автомобила, отговорът е " с почтен труд, не може да се купи таква в България ", написа Ивака. Цифром нещата отиват към половин милион лв..

" България в една фотография! ", прибавя Цветан Р.

 

Снимка: Владимир Тодоров

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР