Имате ли понякога необясними симптоми и не може да разберете

...
Имате ли понякога необясними симптоми и не може да разберете
Коментари Харесай

5 сигурни знака, че сте натрупали много токсини в тялото

Имате ли от време на време необясними признаци и не може да разберете от какво се предизвикват те? А замисляли ли сте се, че прекомерно натоварения от отрови организъм, също може да подаде сигнали на тялото, че е време за филтриране? Вижте тук топ 5 признака, че сте натрупали доста отрови:
1. Необяснимо акне
Ако не сте младеж и нямате открит хормонален дисбаланс, то бъдете сигурни че изненадващо акне говори за струпване на отрови. Особено при дамите, преди и по време на ментруация,  цялото тяло се пречиства и това е повода да се появи акне - организмът се пробва да изхвърли непотребните отрови. 

 Тялото ни дава знаци, че би трябвало да обърнем внимание на здравето си Тялото ни дава знаци, че би трябвало да обърнем внимание на здравето си
Заради живота, който водим, тялото ни може да стане жертва на доста отрови. Обездвижването, неприятното хранене, стоенето пред компютъра, у...
2. Постоянно неприятен мирис
Ако след избран тип храна дъхът е неприятен, това е обикновено, само че в случай че непрекъснато имате неприятен мирис, изключително след измиване на зъбите, то евентуално дъхът не идва от устата, а от вашият храносмилателен тракт. Ако е в допълнение и със идната точка, то това е сигурен знак, че имате доста претрупан организъм.
3. Запек
Постоянен проблем с изхождането, с изключение на за липса на фибри, приказва и за прекомерно доста информация, която да обработи организмът ви. Храносмилателните ензими са затруднени да смелят толкоз друга, всекидневно мазна и нездравословна храна. Прекомерна консумация на алкохол и тестени произведения са всекидневно най-честите виновници за нередовно изхождане.
4. Подпухналост, сив загар на лицето
 Изхвърлете нездравословните и токсични неща от вкъщи си Изхвърлете нездравословните и токсични неща от вкъщи си
Замисляте ли се, че всекидневно биваме обградени от какви ли не нездравословни и токсични субстанции? Ако на открито този развой мъчно може да бъде кон...
Сивкавият, вреден загар, изгубил своята естествена червенина, в допълнение с много подпухнали скули и бузи е сигурен знак за задържане на вода и отрови в организма. Лечението за задържане на вода, парадоксално е - банкет на вода. Увеличете потреблението ѝ най-малко до дневния целесъобразен банкет, а това е 1.5 л за възрастен, с цел да може да върнете естественият розов звук на кожата си.
5. Необяснимо постоянно неприятна миризма на тялото
Ако даже и след душ, последвал от добър дезодорант, усещате че не ухаете добре и тялото ви мирише на неприятно, то токсините, които всекидневно имат зловонна миризма се отхвърлят от организма ви през кожата, което е безусловно обикновено.
 
Не подценявайте никое от тези неща. Опитайте да балансирате храненето си, увеличете приема на вода и редуцирайте този на газирани и алкохолни питиета, с цел да може да спомогнете по-бързото излекуване на организма ви. Приемът на пробиотици е много целесъобразен, изключително при констипация.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР