Имате ли нужда от верен другар, който да споделя с

...
Имате ли нужда от верен другар, който да споделя с
Коментари Харесай

Подари си приятел

Имате ли потребност от правилен приятел, който да споделя с вас всички радостни и тъжни моменти? Ако е по този начин, тази неделя (2 юли 2017 г.) от 10:00 ч. до 13:00 ч. в столицата, на Женския пазар, в градинка на ъгъла на ул. "Лозенград " и ул. „ Стефан Стамболов " ще се организира една прелестна самодейност, която можете да посетите.

Тя е част от акцията „ Подари си другар “ и цели да откри дом на прелестни и любвеобилни кучета, които обаче не са имали шанса да се родят в дома на любящи и грижовни стопани, а на улицата.
Кучетата от приюта в Горни Богров не се разграничават по нищо от домашните любимци. Също като тях те имат потребност от разходки, игри, милувки, внимание и обич. Ето за какво уредниците на самодейността приканват всички: “Да променим ориста им — виновността е единствено в нас. Отворете сърцата си за тях, проявете добрина!”

На Женския пазар всички, които търсят същински правилен другар могат да се срещнат с 4 от 1400-те кучета, които сега живеят в приюта в Горни Богров.

За тези благи приятелчета всекидневно се грижат както чиновниците в убежището за нежелани и бездомни животни, по този начин и доброволци.

Повечето от жителите са необикновено добродушни и обществени. Голяма част в миналото са били домашни любимци, които в миналото са били изгубени, някои изхвърлени на улицата или изоставени непосредствено в приюта. Всички те чакат да открият своя дом, магията на другарството и да покажат какво е безрезервната обич — любовта на кучето към индивида.

Ето ги и четиримата симпатяги, които ще ви чакат:

Блеки — 4 годишен прелестен, спокоен и гушкав, с най-милите и излъчващи безрезервна обич очи. Съдбата не е била благосклонна към него — спретнат в приюта от улицата, по-късно осиновен за малко и още веднъж зарязан. Блеки живее в клетка от година и половина и единственото, за което копнее, е същински дом и човек, който няма да го съобщи в никакъв случай!

Роско е деятелен, положителен и безоблачен, на към 3 години. Прибран в приюта от гр. Бухово през 2016 година Чака ви, чака ви, чака ви в приюта и ще ви обсипе с безгранична обич, единствено в случай че изберете него за собствен безконечен приятел!

Сузи е с прелестен и отзивчив темперамент, кипяща от обич и сила. Суази няма самообладание да отиде най-сетне у дома!

Рон е доста благо и игриво куче. Винаги припрян да се срещне с нови другари и скрито се надява да откри скоро същински дом. Рон е съвършеното домашно куче и идеалния нов член на всяко грижовно семейство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР