Имате ли нужда от старт по пътя към красив, оптимизиран

...
Имате ли нужда от старт по пътя към красив, оптимизиран
Коментари Харесай

Влюбената в Шекспир Гуинет Полтроу дава къщата си за гости под наем. За 19 часа. Без цигари, наркотици и партита


Имате ли потребност от старт по пътя към „ хубав, усъвършенстван живот “? Това е вашият късмет да заживеете по метода, разпространяван от марката за хубост, мода, храна и уелнес Goop на Гуинет Полтроу, предлага БГНЕС.

Носителката на „ Оскар “ (за „ Влюбеният Шекспир “, б.р.), „ Златна камера “, „ Златен глобус “ и „ Еми “, създател и основен изпълнителен шеф на Goop, дава чартърен през Airbnb единствено за една нощ къщата си за посетители в Калифорния. Къщичката (в двора на огромната хасиенда) – с една спалня и една баня, е в китното градче Монтесито.

Възможността за резервации стартира 13:00 ч. вашингтонско време на 15 август. Търгът е за 1 нощувка в събота, 9 септември (датата няма нищо общо с обичания празник на тукашното Българска социалистическа партия, б.р.). Ще бъдат признати най-много двама посетители, полът им не е значим, заяви СиЕнЕн.

Домът ми в Монтесито е моето леговище за отдих и душевно пречистване. Отивам там, с цел да се презаредя, да бленувам за това, което построяваме в Goop, и да се свържа още веднъж със фамилията си и скъпите си другари “, изяснява стройната Гуинет в обявата.

„ Независимо дали търсите място за непредвидена връзка или за справедливо усамотение и размисъл, когато дойдете и отседнете, се надявам, че ще получите толкоз наслада от вкъщи, колкото и аз “, популяризира се тя.

На разположение ще бъдат и артикули от първа нужда за поддържане на тялото, мозъка и душата. Включени са вдъхновяващи ястия и закуски. Двамата щастливци обаче би трябвало да посочат всички алергии, от които страдат, или диетични ограничавания, с цел да се съобрази менюто им. Гостите са поканени да се отдадат на спа ден и да вземат участие в сесия по трансцендентална медитация под управлението на инструктор.

„ А най-хубавото е, че можете да вземете със себе си скъпи техники (и обилие от артикули Goop!), с цел да продължите пътуването си към прочувственото здраве дълго след престоя си “, се споделя в обявата.

Полтроу ще посрещне гостите си при идването им за престоя. Настаняването е след 16:00 ч., а напускането – преди 11:00 ч. Обявената начална цена е 0 щатски $.

Има едно „ кралско легло “ и в допълнение към типичните улеснения (като безвъзмезден паркинг и климатик), парцелът е оборудван с охранителни камери.

В обявата се акцентира, че гостите ще имат достъп до вътрешния двор и басейна, „ само че не и до главната къща “. В цената не е включена пералня, нито сушилня, само че кой би се занимавал с пране и сушене в границите на 21 часа, не е ясно.

Другите рестриктивни условия са: без домашни любимци, без тютюнопушене, без опиати и противозаконни действия. „ Също по този начин имам строга политика: без празненства! “, предизвестява мадам Полтроу.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР