Имате ли мъж до себе си, който ви обича, подкрепя

...
Имате ли мъж до себе си, който ви обича, подкрепя
Коментари Харесай

Ето тайните, които всяка жена трябва да пази от мъжа си

Имате ли мъж до себе си, който ви обича, поддържа и е подготвен на всичко, с цел да бъдете щастлива? Ако отговорът е „ да “, то вие сте същинска късметлийка, само че какво вършиме вие, с цел да се усеща той добре? Хубаво е сред двамата да има доверие, само че от време на време, с цел да вървят нещата по-гладко, е по-добре да спестявате някои неща на мъжете. В някои случаи няма да ви схванат, в други може да се почувстват подценени. Ето няколко секрети, които дамите не трябва да споделят с мъжете, с цел да имат по-хармонични връзки:

1. Че той не е най-хубавият ви другар
Когато живеете с някого от години, сте привикнали да се съветвате с него по най-различни въпроси. Будите го заран и го питате дали облеклата, които сте подбрала, му харесват, след работа разказвате по какъв начин е минал денят ви, вършиме дружно проекти за уикенда... Сигурно откакто сте се обвързали сте стеснили кръга си на другари или имате общи такива, само че сигурно ви е останала някоя близка другарка от детството, с която продължавате да поддържате връзка и споделяте. Мъжете може би си мислят, че те са най-хубавите ви другари. Ако това не е по този начин, не е нужно да им казвате, изключително в случай че най-близкият ви човек е мъж, а не жена. Те могат да се почувстват подценени от обстоятелството, че прекарвате повече време с тях или им доверявате неща, които по-трудно обсъждате с тях.

2. Че не обичате техните занимания и неприятни привички
Понякога мъжете се вдетиняват и прекарват с часове пред тв приемника, гледайки мач или вършейки това, което им харесва. Понякога може да се дразните на това, че не ви оказват помощ за децата или за това, че те имат задоволително време за заниманието си, а вие не. Въпреки това, не го показвайте, тъй като единствено ще предизвикате спор. Помислете над това, че всеки има потребност от персонално пространство и по-скоро намерете метод и вие „ да бягате “ от действителността по някакъв метод. Те също демонстрират приемливост и голямо самообладание, когато ви чакат пред някой магазин.

3. Че мислите за тях по-често
„ Мило, липсвах ли ти? Кажи! “. Може би постоянно произнасяте тези думи, които от време на време минават доста бързо през ушите на мъжете. Със сигурност дамите мислят за мъжете си доста повече, даже фантазират за тях, само че прибирайки се у дома не трябва да разкриват всичко това. Преди лягане несъмнено може да разпалите пристрастеностите като кажете, че сте сънували сексуален сън, само че другояче не прекалявайте с милувките и въпросите за какво не споделя, че сте му липсвали. Така той самичък ще почувства в един миг, че има потребност да ви написа или се обади, с цел да чуе гласа ви.

4. Че от време на време желаете да сте сами
Споменахме към този момент, че е хубаво и двамата да имат и свое персонално пространство. Така няма да си омръзнат толкоз бързо. Ако желаете да излезете сама, да се разноските с приятелки или просто да поспортувате без половинката си, то го направете по внимателен метод. Не му казвайте непосредствено, че надали не се задушавате и желаете малко въздух. Това може да го отчужди от вас и провокира известни подозрения за развоя на връзката ви.

5. Че се преструвате в леглото
Всяка жена желае да е мечтана и да стигне до оргазъм по време на секс. Но в избрани обстановки някои фактори пречат на съвършения свършек на интимния акт. Вие може да сте изтощена, само че с цел да не го обидите, решавате да му угодите. Така идва и преструвката, че ви е хубаво. В множеството случаи бързате да приключите и си легнете или просто не желаете да си признаете, че той не се е справил чудесно. Въпреки всичко, не му го казвайте преди да пандизите очи. Понякога е по-добре да излъжете, с цел да подхраните егото му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР